Opleidingen en trainingen

Met Start People bouw je aan je toekomst met opleidingen en trainingen. Of je nu wil blijven doorleren naast je baan of dat je juist een opleiding nodig hebt voordat je aan de slag gaat. Diverse opleidingen zijn mogelijk! Van online trainingen en korte opleidingen tot erkende diploma's.

Jouw toekomst. Ons werk.

Wij investeren in het ontwikkelen en opleiden van onze flexmedewerkers en vaste krachten. Hoe verder jij je ontwikkelt, hoe groter jouw waarde op de arbeidsmarkt. Werken via Start People is investeren in je toekomst en daarmee in een beter salaris en werkzekerheid.

Online leren op het platform van SkillsTown

Als je via Start People aan de slag gaat, krijg je ook nog eens gratis toegang tot honderden trainingen om jezelf te ontwikkelen. Ook krijg je de mogelijkheid tot het behalen van certificaten. Leerzaam en goed voor je cv!

Het trainingsaanbod is beschikbaar in verschillende vormen zoals E-learning, WE learning of podcast. Daarnaast zijn er trainingen beschikbaar in verschillende talen naast Nederlands zoals Engels, Spaans en Duits.

Van korte opleiding tot erkend diploma

Wat denk je van een korte opleiding om je huidige werkzaamheden nog beter uit te voeren? Bijvoorbeeld VCA, HACCP, Food Defense en Medicatietoediening. Of het behalen van een erkend diploma of certificaat? Zoals Heftruck- of Reachtruck-certificaat, Wet Financieel Toezicht of Operator A of B.

Dit - en meer - organiseren wij zo dat werken en leren goed te combineren is. We hebben jarenlange ervaring met het selecteren van beste opleiders. Zo haal jij zo snel en efficiënt mogelijk jouw diploma. 

Onze opleidingen en trainingen

Opleiding tot operator

Meer informatie

Logistiek baancontract

Meer informatie