Opleidingen en trainingen

Met Start People bouw je aan je toekomst met opleidingen en trainingen. Of je nu wil blijven doorleren naast je baan of dat je juist een opleiding nodig hebt voordat je aan de slag gaat. Diverse opleidingen zijn mogelijk! Van online trainingen en korte opleidingen tot erkende diploma's.

Jouw toekomst. Ons werk.

Wij investeren in het ontwikkelen en opleiden van onze flexmedewerkers en vaste krachten. Hoe verder jij je ontwikkelt, hoe groter jouw waarde op de arbeidsmarkt. Werken via Start People is investeren in je toekomst en daarmee in een beter salaris en werkzekerheid.

Online leren met trainingen van GoodHabitz

Als je via Start People aan de slag gaat, krijg je ook nog eens kosteloos toegang tot meer dan 100 gratis e-learnings om jezelf te ontwikkelen. Leerzaam en goed voor je cv! Denk hierbij aan:

  • Hele praktische trainingen zoals MS Office.
  • Leuke en leerzame trainingen, zoals 'Optimisme voor beginners' en 'Koude acquisitie voor warme mensen'.
  • Inzichtgevende testen om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen.
  • Je volgt al deze trainingen waar en wanneer je maar wilt. Leren is nog nooit zo leuk geweest.

Van korte opleiding tot erkend diploma

Wat denk je van een korte opleiding om je huidige werkzaamheden nog beter uit te voeren? Bijvoorbeeld VCA, HACCP, Food Defense en Medicatietoediening. Of het behalen van een erkend diploma of certificaat? Zoals Heftruck- of Reachtruck-certificaat, Wet Financieel Toezicht, Code 95 of Operator A of B.

Dit - en meer - organiseren wij zo dat werken en leren goed te combineren is. We hebben jarenlange ervaring met het selecteren van beste opleiders. Zo haal jij zo snel en efficiënt mogelijk jouw diploma. 

Onze opleidingen en trainingen

Opleiding tot operator

Meer informatie

Opleiding tot chauffeur

Meer informatie

Logistiek baancontract

Meer informatie

Goodhabitz trainingen

Meer informatie