Werken-bij_COA

Werken bij COA

Wist jij dat het COA in de top 10 staat van best gewaardeerde werkgevers volgens Indeed? Bij COA werken trotse, betrokken professionals die zich met ziel en zaligheid richten op hun vak en op verbetering. Het is een werkgever met een prettige bedrijfscultuur en een goede balans tussen werk en privé, met een maatschappelijk tintje. Draag jij jouw steentje bij?

Lees meer over COA

Filteren en zoeken
Start People. Ons werk.

Filter de vacatures

Opleidingsniveau
Vakgebied
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie

36 vacatures gevonden

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Werken bij COA

COA staat voor Centraal Orgaan opvang asielzoekers. Werken bij COA betekent dus een steentje bijdragen aan de maatschappij. Voor de verschillende COA locaties door heel het land hebben wij vacatures voor onder andere woonbegeleiders, programmabegeleiders, AMV medewerkers en huismeesters.

Via Start People een bijdrage leveren aan de maatschappij bij het COA

Het COA is verantwoordelijk voor de opvang van asielzoekers. Zij zorgen voor onderdak gedurende de asielperiode en bereidt asielzoekers voor op een verblijf in Nederland, migratie of terugkeer naar het land van herkomst.  Door de variërende instroom van asielzoekers, maar ook door de politieke en maatschappelijke gevoeligheid van het asielvraagstuk is flexibiliteit in structuur en organisatie bij het COA noodzakelijk. Dit maakt het werk bijzonder uitdagend. Medewerkers van het COA kenmerken zich dan ook door professionaliteit, affiniteit met de doelgroep, resultaatgerichtheid, omgevingsbewustzijn en flexibiliteit. Werken bij het COA betekent dat je vanuit je eigen vakgebied bijdraagt aan de opvang van asielzoekers.

Aan de slag bij het COA?

Wij hebben uitdagende vacatures open staan bij het COA. Welke functie je ook gaat uitvoeren, wij streven er altijd naar om jou op de juiste plek te zetten. Dat is Ons werk. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct op één van de openstaande vacatures en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op

Heb jij nog vragen over werken bij het COA? We vertellen je er graag meer over! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik solliciteren om te werken bij het COA?

mrt 1, 2022, 17:01
Question : Hoe kan ik solliciteren om te werken bij het COA?

Wil jij aan de slag bij het COA? Dan kan dat door te solliciteren op één van onze openstaande vacatures binnen de overheid. Solliciteren op een vacature doe je door te klikken op de solliciteer-button boven- of onderaan de vacature. Nadat je het sollicitatieformulier hebt ingevuld, zal deze rechtstreeks naar de betreffende vestiging worden verstuurd. Zij zullen zo snel mogelijk contact opnemen om je sollicitatie verder te bespreken!

Categories :
Tags :