Kwaliteit en veiligheid

Bij Start People staan kwaliteit en veiligheid voorop. We streven een optimale dienstverlening na waarin klanttevredenheid centraal staat. Zo weten klanten én flexmedewerkers dat ze veilig zaken kunnen doen met Start People. Hoe zorgen wij voor kwaliteit en veiligheid?

kwalitieit en veiligheid

Heldere dienstverlening met ISO9001:2015

Start People is sinds 1993 ISO9001-gecertificeerd. In deze internationale kwaliteitsnorm staan klanttevredenheid, continu verbeteren, risicomanagement, leiderschap en betrokkenheid van medewerkers centraal. Deze benadering zorgt voor een heldere dienstverlening, met minder fouten en klachten.

Ketenaansprakelijkheid volgens NEN4400-1

Start People voldoet aan de richtlijn ‘Risicobeperking van de wettelijke keten- en inlenersaansprakelijkheid en illegale tewerkstelling’ en daarmee beschikken wij over het NEN4400-1 certificaat. U kunt er van op aan dat onze personeelsadministratie op orde is, dat we tijdig loonheffingen afdragen en al onze mensen gerechtigd zijn om in Nederland te werken.

Raadpleeg ons op SNA

Veiligheid voorop met VCU- en VCA-certificering

vcu_grayscale-300x187

Flexmedewerkers die in een uitvoerende technische functie werken en die in een risicovolle omgeving komen, zijn in bezit van een VCA diploma. Ook onze leidinggevenden en intercedenten op VCU locaties zijn VCU-gecertificeerd. Hierdoor verzekeren we u en onszelf er van, dat onze flexmedewerkers goed op de hoogte zijn van de geldende veiligheids- en kwaliteitswetgeving op de werkplek.

Bekijk VCU certificaat

Duurzame arbeidsparticipatie met Blik op werk

blik-op-werk-keurmerk_grayscale-150x150

Het Blik op werk keurmerk van Restart (onderdeel van Start People) bewijst dat wij met onze dienstverlening duurzame arbeidsparticipatie bevorderen. Wij dragen bij aan het streven van Blik op werk om alle inwoners van Nederland, die willen en kunnen werken, ook een eerlijke kans krijgen op gezond werk. U verzekert zich hiermee van een dienstverlener die bijdraagt aan duurzame arbeidsdeelname.

Hoge klanttevredenheid met Cedeo erkenning

start-people-restart-cedeo-erkend-logo-300x159

93 procent van de klanten van Restart (onderdeel van Start People) is tevreden tot zeer tevreden over  de kwaliteit van de dienstverlening. Dit is vastgesteld door dé onafhankelijke expertorganisatie Cedeo, op basis van klanttevredenheidsonderzoek onder opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, overheden en de non-profitsector. Onze Cedeo-erkenning staat gelijk aan een ‘peer recommendation’, is altijd actueel en gebaseerd op een positief afgesloten klanttevredenheidsonderzoek.

Lidmaatschap Algemene Bond van Uitzendondernemingen

abu-logo_grayscale-1-150x150

Start People voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen van de ABU. Wij leven de cao na, voldoen aan alle wet- en regelgeving,  werken volgens de laatste arbo-regels en hebben de afdracht van belasting en sociale premies goed op orde. Essentiële zaken om onze relaties te verzekeren van kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid. Op jaarlijkse basis wordt gecontroleerd of we voldoen aan bovengenoemde vereisten.

Bekijk ABU lidmaatschap

Lidmaatschap OVAL

start-people-restart-lid-van-oval-300x211

Restart (onderdeel van Start People) is lid van OVAL,  de brancheorganisatie voor arbodiensten, interventiebedrijven, adviesbureaus op het terrein van outplacement en loopbaanbegeleiding en loopbaancoaching, re-integratiebedrijven en jobcoachorganisaties. Het lidmaatschap van OVAL staat voor een professioneel hoogwaardige manier van werken, goede kwaliteit van dienstverlening, transparante afspraken en resultaat.

Vragen over kwaliteit en veiligheid?

Heeft u vragen over onze borging van veiligheid en kwaliteit? Of heeft u een vraagstuk dat dit thema raakt? Stuur een e-mail naar info@startpeople.nl.