specialisatie-international-recruitment

Start People International Recruitment

Click here for English

Werk is belangrijk – voor iedereen. Daarom zet Start People International Recruitment zich in voor het bemiddelen van arbeidsmigranten en grensarbeiders naar de Nederlandse arbeidsmarkt.

 

Bekijk onze vacatures


Over Start People International Recruitment

Sinds 1999 houdt Start People International recruitment zich bezig met het werven, bemiddelen en begeleiden van arbeidsmigranten en Duitse en Belgische grensarbeiders naar de Nederlandse arbeidsmarkt. Wij hebben inmiddels al tienduizenden mensen geholpen aan een baan in Nederland. Wat ons onderscheidt? Wij geloven in een open, transparante maar vooral eerlijke en grensoverschrijdende arbeidsmarkt.

Aan de slag via Start People International Recruitment:

 • We gaan op zoek naar een baan die past bij jouw kwaliteiten, competenties en wensen met betrekking tot loon, uren en duur van de arbeidsovereenkomst.
 • Werving, selectie en bemiddeling door ervaren en gekwalificeerde recruiters en consultants. Ze spreken jouw taal en kennen jouw cultuur.
 • Wij staan voor goede arbeidsvoorwaarden, transparante arbeidsvoorwaarden en een eerlijk salaris.
 • Wij bieden ondersteuning en begeleiding tijdens de start van je nieuwe baan totdat je helemaal gesetteld bent.
 • Open communicatie en het nemen van verantwoordelijkheid staat centraal. Zo zorgen we samen voor succes!

   

  Meer weten? Neem contact op met onze IR vestiging in Venlo.

  Naar de vestiging

  Filteren en zoeken

  Wanneer resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruikt u de pijlen omhoog en omlaag om te bekijken en Enter om te selecteren. Touch-apparaatgebruikers, verkennen door aanraking of met veegbewegingen.

  Laatst bekeken vacatures

  0 vacatures gevonden

  EURES en Start People

  Start People International Recruitment heeft als doelstelling een transparante en open grensoverschrijdende arbeidsmarkt waar werkzoekende op de juiste manier hun weg kunnen vinden. Goed werkgeverschap, eerlijke arbeidsvoorwaarden en juiste voorlichting staan hierin centraal. Vanuit deze doelstelling is Start People in 2019 lid geworden van Eures. Eures (het Europees mobiliteitsnetwerk voor werkzoekenden) is een samenwerkingsnetwerk tussen de Europese Commisie en de openbare diensten voor arbeidsvoorziening (ODA’s) van de lidstaten van de Europese Economische ruimte (EER) en andere partnerorganisaties. Voor meer informatie bezoek het Eures portaal via www.eures.europa.eu

   

  International-recruitment