Filter de zoekopdracht

  Provincie

  Dienst verband

  Opleidingsniveau

  Vakgebied

  Salarisindicatie

  Uren per week

6 vacatures

Wil je dit zoekresultaat in je inbox ontvangen?

Werken bij DOC Kaas

 

Werken bij DOC Kaas betekent werken bij een internationale speler binnen de kaas productie. Of je nu interesse hebt in de vacature van operator, logistiek medewerker of laborant, jij krijgt bij DOC Kaas altijd de kans om jezelf te ontwikkelen of om door te groeien.

Over DOC Kaas

DOC Kaas is een Nederlandse kaasproducent. De coöperatieve onderneming – opgericht in 1895 – produceert jaarlijks op twee productielocaties in Hoogeveen Nederlandse kaas die wereldwijd wordt afgezet. De bron van deze kaas, ongeveer 1 miljard liter melk, wordt geleverd door leden-melkveehouders. DOC Kaas heeft ongeveer 230 medewerkers.

Met het oog op de kwaliteit van de producten heeft DOC Kaas ruimschoots geïnvesteerd in de modernste technologie op het gebied van de melkbehandeling (bactofugeren) en de wijze van kaasbereiding (casomatic). Middels meetapparatuur en monsterpunten in de productielijn monitoren de laboranten voortdurend de kwaliteit van het productieproces en de samenstelling van het product. Met al deze maatregelen loopt DOC Kaas in de voorhoede.

Bekijk de video om nog meer te weten te komen over werken bij DOC Kaas!

 

 

Onderdeel worden van DOC Kaas?

Wij hebben doorlopend uitdagende vacatures open staan bij DOC Kaas. Welke functie je ook gaat uitvoeren, wij streven er altijd naar om jou op de juiste plek te zetten. Dat is Ons werk. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct op één van de openstaande vacatures en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Bel mij terug

Wil je meer weten over werken bij DOC Kaas? We vertellen je er graag meer over in een telefonisch gesprek. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?