Filter de zoekopdracht

    Dienst verband

    Vakgebied

    Salarisindicatie

    Uren per week

20 vacatures

Wil je dit zoekresultaat in je inbox ontvangen?

Werken bij IGOM

Heb jij een HBO of WO diploma? Of ben je op zoek naar een baan als medior-, senior medewerker of manager bij IGOM? Start People heeft altijd vacatures openstaan voor hoogopgeleide professionals binnen dit samenwerkingsorgaan van 34 verschillende (semi-) overheden in Limburg.

Wat maakt werken bij IGOM zo uitdagend? 

Ben je op zoek naar een baan waar je elke dag weer uitgedaagd wordt? Dan is IGOM de perfecte match.
Als één sector bijna alle disciplines kent, dan is het de (semi-)overheid. Hierdoor zijn er vacatures in uiteenlopende disciplines en vakgebieden. 

Daarnaast zijn de werkprocessen bij de (semi-) overheidsinstanties als de gemeenten, de Veiligheidsregio, Waterschappen en de GGD erg complex. Zo zijn er in de organisaties verschillende belangen waar telkens een goede balans in gevonden moet worden. Dit maakt het werk complex, uitdagend en afwisselend tegelijk. Denk bijvoorbeeld aan werken in een managementfunctie of als beleidsmedewerker in o.a. de vakgebieden sociaal domein, ruimtelijke ordening en samenleving.

Ook kun je werken als taxateur, GGD-arts of communicatieadviseur bij diverse (semi-)overheidsinstellingen.

Geïnteresseerd?  

Als je aan het werk gaat bij IGOM via Start People kun je uiteraard in aanmerking komen voor een baan voor een langere periode. Er is zelfs een kans dat je wordt overgenomen en je structureel in dienst treed bij één van de aangesloten organisaties. Ben je op zoek naar flexibel of tijdelijk werk? Ook dan hebben wij diverse banen in de aanbieding. Ga bijvoorbeeld aan het werk als beleidsmedewerker sociaal domein, supervisor of als jurist. Heb je vragen of wil je in contact komen met een medewerker van Start People? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze pagina of bel ons direct. 

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en je wordt teruggebeld.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?