Start People als werkgever

Start People wil verschil maken: we willen mensen ondersteunen én we willen resultaten behalen. We helpen onze flexkrachten. We zoeken voor hen naar een baan die bij hen past en geven hen als het nodig is opleidingen of trainingen. We helpen de werkgevers, door voor hen de meest geschikte medewerker te vinden en al het werk eromheen voor onze rekening te nemen. We willen een partner voor hen zijn en denken mee over oplossingen, ook als die misschien wat minder voor de hand liggen. We zijn een werkgever waar werkplezier voorop staat en waar mensen werken vanuit hun kracht, in een ondernemende en doelgerichte omgeving. We kijken verder en kiezen niet voor de gebaande paden. Dat maakt elke dag spannend en bijzonder. Wil jij weten hoe het is om bij ons te werken? Je ziet het hier!

 

 

Onze collega Manon vertelt over de onderscheidende sociale kracht van Start People als werkgever. Zoek jij ook een werkgever bij wie je niet zomaar een nummertje bent? Bekijk al onze vacatures!

 

 

Onze collega Ellemieke vertelt over wat zij heeft geleerd in haar functie bij Start People. Wil jij ook blijven bijleren en doorontwikkelen tijdens je werk?

 

 

Onze collega Amriesh vertelt welke kwaliteiten een goede intercedent bij Start People moet hebben. Kun jij jezelf hierin vinden en wil jij laten zien wat je kan? Bekijk onze vacatures voor sales intercedent, account intercedent en inhouse intercedent.

 

 

Onze collega Marjol vertelt wat ze op een dagelijkse basis doet bij Start People op het hoofdkantoor. Wil jij ook vanuit jouw specialisme een stempel drukken op het succes van Start People? Bekijk onze vacatures op het hoofdkantoor!

 

 

Hiernaast geeft Start People ook nog eens de tofste feestjes! Zie hier de aftermovie van ons event in januari 2019. Hier wil jij de volgende keer toch ook gewoon bij zijn?!