"Ik lever een bijdrage aan het leven van een jongere die alles heeft achtergelaten."

 
Als medewerker AMV draag je bij aan een veilig, leefbaar en beheersbaar woonklimaat voor alleenstaande minderjarige vreemdelingen in de leeftijdscategorie van 15 - 18 jaar. Je draagt bij aan de ontwikkeling naar volwassenheid. Zodat ze op hun 18e zelfstandig kunnen wonen in een azc, het land van herkomst of een eigen huis in Nederland.

 

Solliciteer direct!

Aan de slag als AMV medewerker:

  • Een fulltime functie voor 36 uur per week;
  • Een salaris tot €3.639,- bruto per maand;
  • Een reiskostenvergoeding tot €6,27 netto per dag;
  • Uitzicht op een vaste baan in dienst van het COA!

Wat heb je hiervoor nodig?

  • Een afgeronde sociaal agogische opleiding op MBO4 of HBO niveau;
  • Flexibele inzetbaarheid vanwege dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten;
  • Mensenkennis waardoor jij goed om weet te gaan met gevoelens, behoeften en achtergronden;
  • Het hebben van een SKJ registratie is een pré;
  • Een resultaatgerichte werkhouding waarmee jij ook anderen weet te motiveren om te streven naar het beste.

Solliciteer direct!

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

amv medewerker - azc dronten

Een dag als AMV medewerker bij het COA

Goedemorgen! Je haalt je sleutels op bij de receptie en loopt naar je kantoor. Onderweg kom je al lopend één van de jongeren tegen. Hij lucht zijn hart over zijn kamergenoot. Je herhaalt wat je hoorde om te toetsen of je het goed hebt begrepen en spreekt af dat je hem opzoekt na de overdracht. Dan kunnen jullie samen rustig kijken wat er aan de situatie gedaan kan worden.

Eenmaal op kantoor sluit je bij de overdracht aan. Je collega’s die de dienst ervoor werkten, vertellen dat de sfeer goed is maar dat het nuttig is om wat activiteiten te ondernemen met de jongeren. Het is lekker weer, de jongeren barsten van de energie. Verder vertelt een collega dat er onenigheid is geweest tussen twee kamergenoten.

Na de overdracht lees je snel de schriftelijke overdracht van de afgelopen dagen waarin je vrij was. Je leest hoe de pupillen zich hebben ontwikkeld en hoe ze zich gedragen op de groep. Eén iemand heeft een negatieve beschikking op haar asielaanvraag gekregen en is ontdaan door het bericht. Je maakt een programma voor de dag die bij dit bericht past.

Wist jij dat het COA in de top 10 staat van best gewaardeerde werkgevers van 2018 volgens Indeed? Bij COA werken trotse, betrokken professionals die zich met ziel en zaligheid richten op hun vak en op verbetering. Het is een werkgever met een prettige bedrijfscultuur en een goede balans tussen werk en privé, met een maatschappelijk tintje. Draag jij jouw steentje bij?