Voor verschillende productieorganisaties binnen de Food en Farma in het noorden van Nederland zijn wij op zoek naar Operators. Wil jij een bijdrage leveren aan het produceren van Medicijnen of andere Medische producten? Dan hebben wij als Start People meerdere mogelijkheden voor jou!

Als Operator lever jij een grote bijdrage aan het maken en controleren van één of soms meerdere producten. De bestellingen blijven maar binnen stromen, maar door jouw werktempo is dit geen probleem. Dankzij jou blijft de klant tevreden! Dit is in een notendop waar jij voor zorgt. Wij vinden het daarbij belangrijk dat jij werkt bij een organisatie die bij jou past. Daarom maken wij de match op basis van jouw interesses die we bespreken tijdens een kennismaking.

Solliciteer direct!

Welk opleidingsniveau heb jij?
In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken. 

Dit kan jouw werkdag worden!

Om 13:30 kom jij aan op je werk en is het tijd voor een kop koffie voordat de jouw middagdienst om 14:00 begint. Om 13:50 loop jij vanuit de kantine de trap af naar de omkleed ruimte. Omdat jij in een "Cleanroom" omgeving volgens de GMP of in een productieomgeving volgens de HACCP regels werkt zorg jij er voor dat jij schone en bedekkende werkkleding, haarnetjes en werkschoenen aantrekt en jouw handen desinfecteerd. 

Net voor 14:00 meld jij je bij aan jou toegewezen productielijn en krijg jij een overdracht van de Operator uit de ochtenddienst. Hij neemt geeft jou een overdracht waar hij aangeeft dat er in de ochtend 1 storing is gewest omdat er een doosje tussen tussen de lijn bleef hangen. Hierdoor was er op deze lijn 1 korte storing van 3 min, dit viel binnen de norm waardoor de sfeer positief is.

Van jouw Line Lead krijg jij te horen dat er in de middagdienst 100.000 pipetje met oogdruppels moeten worden ingepakt. Jij neemt de bediening van de machine over en bekijkt of alles goed staat ingesteld (formaat en specificaties van de producten) en of alle verpakkingen aangevuld zijn. 

Om 

 

Producten die jij kunt maken:

 • Intra-occulaire lensen;
 • Vloeibare medicatie verpakken;
 • Peniciline bereiden en verpakken;

Belangrijk!

 • Verschillende roosters: van 2 ploegen tot 4 ploegen;
 • Salaris: tussen de €1900 en €2650,- bruto per maand exclusief ploegentoeslag;
 • Ploegentoeslag: tussen de 10% en 21,5%

 

Werken als Operator

mei 9, 2019, 09:25
Video id : r9kqJMM611w
Select a video type : Youtube

Gezocht: Operators in wording

Ben jij op zoek naar een goede baan met echte toegevoegde waarde en veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen? Dan is dit jouw kans! Als operator via Start People krijg je van ons precies de opleiding en persoonlijke begeleiding die jou verder helpt. Ook als je nog geen ervaring als operator hebt kun jij je aanmelden.

Wie ben je?

 • Je hebt affiniteit met techniek;
 • Je bent nauwkeurig en betrouwbaar;
 • Je bent klaar voor een nieuwe uitdaging!


 • Interesse? Laat je gegevens achter!

  Vul hieronder het formulier in en we bellen je binnen 48 uur terug!

  In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.