Filter de zoekopdracht

  Provincie

  Dienst verband

  Opleidingsniveau

  Vakgebied

  Werken bij

  Taal

  Salarisindicatie

  Uren per week

1334 vacatures

Werken in de productie

Als productiemedewerker lever jij een grote bijdrage aan het maken en controleren van één of soms meerdere producten. De bestellingen blijven maar binnen stromen, maar door jouw werktempo is dit geen probleem. Dankzij jou blijft de klant tevreden! Dit is in een notendop waar jij voor zorgt. Wij vinden het daarbij belangrijk dat jij werkt bij een organisatie die bij jou past. Daarom maken wij de match op basis van jouw interesses die we bespreken tijdens een kennismaking.

Hoe kan een dag als productiemedewerker eruit zien?

Om 07.00 uur sta je op de werkvloer, klaar om aan de slag te gaan. Je begint de dag altijd met een kort overleg over de doelstelling voor vandaag: 400 producten maken. Vol energie ga je aan de slag. Het tempo ligt hoog, maar dat vind jij wel fijn want dan gaat de tijd ook snel. Om 10.00 uur is het tijd voor de eerste break. In de kantine drink jij snel een kop koffie, want je wil weer door. Jullie zitten bijna op 125 producten, dus de productie verloopt volgens schema. Om tien minuten over 12, hebben jullie de 200 producten aangetikt. Tijd voor pauze dus! In de kantine eet jij met je collega’s een boterham en voordat je weer aan de slag gaat, haal je buiten nog snel even een frisse neus. Je bent al weer even hard aan het werk, maar dan houdt de machine er ineens mee op.. balen! Je roept snel een monteur erbij. Het lijkt gelukkig mee te vallen, dus na een kwartier kun je weer aan de slag. Als er een beetje doorgewerkt wordt, kan de doelstelling nog behaald worden. En ja hoor, om 16.00 uur zijn er die dag 400 producten gemaakt.

Welke klant wordt jouw nieuwe werkgever?

Bij Start People vinden wij het belangrijk dat jij niet alleen een leuke baan als productiemedewerker krijgt maar dat jij ook bij een tof bedrijf aan de slag gaat. Een bedrijf dat helemaal bij jou past. Daarom bespreken we tijdens een kennismaking altijd waar jouw voorkeur naar uit gaat qua organisatie. We hebben klanten door heel Nederland zoals: Alpha Deuren, FrieslandCampina, Brink Group, Zwanenberg, Bolletje en Abbott.

Vind productiemedewerker vacatures in jouw regio

Bekijk het vacature aanbod bij jou in de buurt:

 

Als productiemedewerker heb je een breed takenpakket, waardoor het werk erg afwisselend is. Het verschilt per bedrijf enorm hoe de producten gemaakt worden. Dit kan met grote machines in een geautomatiseerde fabriek of in een kleinere werkplaats waar jij het werk bepaald met jouw handen. Deze taken heeft een productiemedewerker:

 • Voorbereiden en instellen van de machines;

 •  Onderdelen en productiematerialen verzamelen;

 • Bediening van machines en het maken van producten;

 • Kwaliteitscontrole op gemaakte producten van jou en je collega’s

 • Voorraadbeheer;

 • Inpakwerk en klaarzetten;

 • Schoonmaak werkzaamheden rondom de machines en de werkplek.

Wij mensen zijn gemaakt om te creëren. Met een baan in de productie maak je iedere dag nieuwe dingen. Je kunt grote machines besturen of lekker met je handen werken. Je draagt bij aan de realisatie van nieuwe producten voor de klant.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier alle vacatures via Start People.