Collectieve Zorgverzekeringen

Werk je via Start People? Dan kun je korting krijgen op de zorgverzekeringen van Menzis en De Amersfoortse. Ga na of je voordeel hebt van de collectieve afspraken die wij met de zorgverzekeraars hebben gemaakt.

In de premieoverzichten zie je de premie van de basisverzekering bij het verplichte eigen risico van € 385,-. Hierbij is de collectiviteitskorting ook al meegerekend.  Wanneer je vrijwillig kiest voor een hoger eigen risico, valt de basisverzekeringspremie lager uit. Naast de basisverzekering biedt zowel Menzis als De Amersfoortse aanvullende verzekeringspakketten.

 

Aanbod en premies Menzis Aanbod en premies De Amersfoortse

De collectieve zorgverzekering afsluiten of een offerte aanvragen?

Op de websites van Menzis en De Amersfoortse vind je verdere informatie. Daar vraag je een offerte aan of sluit je de zorgverzekering online af. Onze collectiviteitskorting wordt meegenomen in de berekening van je premie. Je regelt alles zelf met de verzekeraar. Ook de premie betaal je rechtstreeks.

Wil je overstappen? Doe dit vóór het einde van het jaar.

Wil je overstappen naar één van onze collectieve zorgverzekeringen? Zeg je huidige zorgverzekering dan vóór 31 december op. Dat kun je tegelijk doen met het aanmelden bij de nieuwe zorgverzekeraar. Zowel Menzis als De Amersfoortse bieden een opzegservice voor je bestaande zorgverzekering.

Direct solliciteren?

Bij Start People vinden we altijd voor iedereen een kans. Zo werken we voor de overheid, grote commerciële bedrijven
en het mkb. Er zit altijd wel iets voor je tussen! Of je nou op zoek bent naar een flexibele of een vaste baan.

Bekijk alle vacatures