Ondernemingsraad voor Flexmedewerkers

De ondernemingsraad voor flexmedewerkers (de OR Flex) behartigt de belangen van de flexmedewerkers die werkzaam zijn voor Start People en tevens voor ASA, Unique en USG Restart. In de ondernemingsraad Flex zitten flexmedewerkers uit verschillende beroepsgroepen. ASA, Start People, Unique en USG Restart hebben vestigingen verspreid over heel Nederland. Daarom zijn de leden van de ondernemingsraad Flex ook afkomstig uit alle windstreken.

Over de OR Flex

De leden van de ondernemingsraad komen gemiddeld zeven keer per jaar bij elkaar en vergaderen samen met de directie van RGF Staffing over belangrijke onderwerpen zoals de kwaliteit van de dienstverlening.

Nieuwsbrieven en jaarverslagen OR Flex

Alle uitgegeven nieuwsbrieven en jaarverslagen van de ondernemingsraad Flex kun je opvragen via orflex@startpeople.nl.

Afvaardiging centrale ondernemingsraad

Zowel de werkgever als de flexmedewerkers hebben baat bij een goede werksfeer. In de Wet op de ondernemingsraden zijn de rechten, plichten en bevoegdheden van ondernemingsraden vastgelegd. De medezeggenschap voor flexmedewerkers bij RGF Staffing is getrapt vormgegeven. Vijf afgevaardigden van de OR Flex zitten in de centrale ondernemingsraad (COR). Hierin zitten ook leden van andere RGF Staffing ondernemingsraden. De COR behandelt concern brede aangelegenheden.

Contact opnemen met de OR Flex

Wil jij als flexmedewerker bepaalde zaken bespreken, meer informatie, of suggesties delen met de OR Flex? Neem dan contact op met de ondernemingsraad of met het ambtelijk secretariaat.

Contact met ondernemingsraad Contact met ambtelijk secretariaat

Direct solliciteren?

Bij Start People vinden we altijd voor iedereen een kans. Zo werken we voor de overheid, grote commerciële bedrijven
en het mkb. Er zit altijd wel iets voor je tussen! Of je nou op zoek bent naar een flexibele of een vaste baan.

Bekijk alle vacatures