Ja, ik ben jullie nieuwe HR medewerker!

Voeg hier je CV toe

Heb geduld, het versturen van je gegevens kost iets meer tijd. Eén keer klikken is zeker genoeg!

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met ons Privacy Statement.

Schrijf je hier in!

HR medewerker Overheid

Gepassioneerd? Gedreven? En heb jij een goed gevoel voor humor? Binnen ons team zijn wij op zoek naar zo'n iemand!

Je komt niet alleen te werken in een super gezellig team dat elke dag successen boekt, maar jouw flexkrachten én klanten zijn elke keer weer blij om jou te zien op het spreekuur.

"En wat doe je dan precies als HR medewerker?"
Deze functie is voor échte doorzetters.  Zodra onze recruiters een geschikte kandidaat hebben gevonden en deze van de klant mag starten, neem jij het stokje over.  Naast goed werkgeverschap heb je het plaatsingsproces en accountmanagement waar jij verantwoordelijk voor bent.

Je krijgt jouw eigen klantenbestand binnen de verschillende overheidsklanten zoals de politie, COA, de Rechtspraak, UWV en verschillende ministeries. Daaronder vallen de volgende werkzaamheden:

 • Je voert gesprekken met de klant over de ontwikkelingen van de flexkrachten, maar ook over eventuele nieuwe posities binnen de afdelingen
 • Met onze recruiters stem je het verloop van het aanvraagproces af. Weten wij wat de klant wil en hoe kunnen wij zo snel mogelijk leveren?
 • Het stukje verzuim hoort ook bij jouw taken. Door continu in contact te zijn met jouw flexkrachten, zorg jij ervoor dat het verzuim laag blijft
 • Je verzorgt tevens rapportages aan jouw leidinggevende en desgewenst aan de klant

Plaatsingsproces:

 • Jij zorgt ervoor dat de flexkracht vanaf dag 1 weet waar hij of zij aan toe is. Wat het werken voor Start People en voor de klant zelf is. 
 • Tussentijds blijf jij goed in contact met de flexkracht en staat klaar voor alle vragen die hij of zij heeft. Tevens voer je functioneringsgesprekken digitaal, al dan niet met de inhurende manager erbij

Accountmanagement:

 • Je houdt contact met de inhurende managers over de verwachtingen van vacatures en de huidige inzet van flexkrachten
 • Je adviseert de klant op het gebied van inhuur en kijkt naar kansen en mogelijkheden door middel van up- en cross-selling

Ofwel voor zowel klant als flexkracht ben jij de verantwoordelijke om relaties op en uit te bouwen en advies te geven waar nodig.

Wie ben jij?

Naast dat je gezelligheid mee brengt, breng je natuurlijk ook een hoop kennis en kunde met je mee!

 • Jij hebt HBO werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring binnen HR of de uitzendbranche
 • Als geen ander weet je verschillende niveaus te communiceren en je bent resultaatgericht
 • Planning en organisatie zit in jouw bloed en geen vraag is jou te gek!
 • Je hebt overtuigingskracht en durft advies te geven aan zowel klant als flexkracht
 • Stress? Dat ken jij niet. Enkel uitdagingen en oplossingen!

Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B. Je zal namelijk regelmatig op het spreekuur van de flexkracht verschijnen, maar ook gesprekken voeren met de klant op locatie.

Start People Overheid

Ons team bestaat uit HR- medewerkers en recruiters. Daarnaast uiteraard een manager die alle processen in de gaten houdt, maar zeker ook vertrouwt op de expertise van het team. In totaal hebben we 7 vestigingen en zo komen we ongeveer uit op 50 collega's. Elk jaar hebben wij dan ook een supergezellig "Unit-uitje" om even te ontspannen en goed bij te kletsen.

"En inhoudelijk?"
Start People Overheid heeft een contract met verschillende overheidsinstellingen. Elke vestiging heeft haar eigen regio's en klanten. Onze klanten weten ons feilloos te vinden als het gaat om aanvragen, verloning en facturatie. Jij speelt hierin een belangrijke rol!

Wat schuift het?

Goede vraag en deze beantwoorden wij heel graag!

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.000,- en € 2.450,-, afhankelijk van je relevante werkervaring
 • Een fulltime dienstverband, waarbij 32, 36 of 38 uur ook bespreekbaar is 
 • Een persoonlijk budget van 6% bovenop je maandsalaris. Hiervoor koop je bijvoorbeeld extra vakantiedagen óf je laat het uit betalen! Tevens krijg je 20 wettelijke verlofdagen per jaar!
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wilt krijgen. Bijvoorbeeld maandelijks of 2 keer per jaar. Handig!
 • Vanaf dag 1 word jij volledig ingewerkt door één van je HR collega's en daarnaast mag jij voor 4 maanden verschillende trainingen volgen om klaar gestoomd te worden voor jouw functie

Voor de duidelijkheid, wij zijn per direct op zoek naar onze collega. Ben jij dus direct beschikbaar? Top, dan zien we elkaar snel!

Er is meer

Wij maken altijd kans op een bonus. Dit is op basis van de resultaten van ons team, de regio en de totale organisatie. En we kunnen best wel zeggen dat we goede resultaten behalen!