Ja, ik ben jullie nieuwe recruiter!

Voeg hier je CV toe

Heb geduld, het versturen van je gegevens kost iets meer tijd. Eén keer klikken is zeker genoeg!

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met ons Privacy Statement.

Schrijf je hier in!

Recruiter bij Start People Overheid

Gepassioneerd? Gedreven? En heb jij een goed gevoel voor humor? Binnen ons teamzijn wij op zoek naar zo'n iemand!

Je komt niet alleen te werken in een super gezellig team dat elke dag successen boekt, maar jouw flexkrachten én klanten zijn elke keer weer blij om jou te horen!

"En wat doe je dan precies als recruiter?"
Deze functie is voor échte doorzetters. Binnen Unit Overheid kennen wij contractafspraken met ministeries als Economische Zaken en Justitie & Veiligheid. Dit houdt in dat wij vacatures rechtstreeks vanuit onze klanten binnen krijgen en met hen sparren over de mogelijkheden. Je kunt hierbij denken aan organisaties als COA, UWV, Defensie, Kadaster en nog vele anderen.

Een kleine greep uit jouw werkzaamheden:

 • Bij het binnenkomen van een vacature schakel jij direct met de inhurende manager: "Welke harde en zachte eisen stelt de klant aan een kandidaat?", "Wat maakt het werken bij de klant zo interessant?" en "Wanneer worden er sollicitatiegesprekken gevoerd?".
 • Het creatief schrijven van vacatureteksten, zodat onze vacatures op de verschillende job boards goed zichtbaar zijn. Je maakt hierbij gebruik van SEO
 • Nabellen van sollicitanten en daarmee een persoonlijke of video afspraak in plannen voor verdere kennismaking
 • Nog niet de juiste kandidaat? Dan weet jij precies op welke platformen je wél moet zoeken naar deze kandidaten en hoe jij hen gaat benaderen

Naast dit alles heb je elke dag overleg met jouw collega's. Je verdeelt de taken en prioriteiten onderling en zorgt ervoor dat de strakke deadlines gehaald worden. De ene keer is dit 48 uur voor 2 kandidaten, de andere keer is dit een paar weken lang voor 40 kandidaten. Als recruiter dien je hier tegenop gewassen te zijn!

Maureen Hut over haar functie als recruiter

Testimonial Maureen

Wie ben jij?

Als recruiter sta jij stevig in je schoenen en breng jij gezelligheid mee! Tevens beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring binnen recruitment of de uitzendbranche
 • Online recruitment en social media staan op jouw interesse lijst. Jij verdiept je hierin en weet nieuwe ideeën aan te dragen
 • Jij durft met zowel de klant als de kandidaat te sparren over de vacature
 • Planning en organisatie zit in jouw bloed en geen vraag is jou te gek!
 • Stress? Dat ken jij niet. Enkel uitdagingen en oplossingen!

Start People Overheid

Ons team bestaat uit HR-medewerkers en recruiters. Daarnaast uiteraard een vestigingsmanager die alle processen in de gaten houdt, maar zeker ook vertrouwt op de expertise van het team. Door geheel Nederland hebben wij 7 vestigingen en zo komen we ongeveer uit op 50 collega's. Elk jaar hebben wij dan ook een supergezellig "Unit-uitje" om even te ontspannen en goed bij te kletsen.

"En inhoudelijk?"
Start People Overheid heeft een contract met verschillende ministeries. Elke vestiging heeft haar eigen regio's en klanten. Onze klanten weten ons feilloos te vinden als het gaat om aanvragen, verloning en facturatie. Jij speelt hierin een belangrijke rol!

Wat schuift het?

Goede vraag en deze beantwoorden wij heel graag!

 • Een bruto maandsalaris tussen € 1.900,- en € 2.400,-, afhankelijk van je relevante werkervaring
 • Wij bieden een fulltime werkweek van 40 uur, z.s.m. starten
 • Een persoonlijk budget van 6% bovenop je maandsalaris. Hiervoor koop je bijvoorbeeld extra vakantiedagen óf je laat het uit betalen! Tevens krijg je 20 wettelijke verlofdagen per jaar!
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wilt krijgen. Bijvoorbeeld maandelijks of 2 keer per jaar. Handig!
 • Vanaf dag 1 word jij volledig ingewerkt door één van je recruiter collega's en daarnaast mag jij voor 4 maanden verschillende trainingen volgen om klaar gestoomd te worden voor jouw functie
Er is meer

Wij maken altijd kans op een bonus. Dit is op basis van de resultaten van ons team, de regio en de totale organisatie. En we kunnen best wel zeggen dat we goede resultaten behalen!