Onze diensten

Bekijk al onze diensten

Onze specialisaties

Restart

Restart helpt bedrijven met de invulling van duurzame inzetbaarheid en is de participatiepartner voor organisaties die willen bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt.

Meer over Restart

ASA

ASA biedt u toegang tot jong talent! Maak kennis met het grootste landelijke netwerk van flexibele, hoogopgeleide studenten en young professionals.

Meer over ASA

Onze vakgebieden

Wat anderen zeggen

Meteen de juiste kandidaat
Onze samenwerking met Start People is over het algemeen goed. Onze contactpersonen bij Start People zijn allemaal op bezoek geweest op de Stern Auto-locatie waar ze flexmedewerkers voor leveren. Daardoor hebben ze gevoel bij wat voor soort medewerker het beste op die locatie past en krijgen we veelal meteen de juiste kandidaat aangeboden. Dat werkt erg prettig.
Vonny Souisa, manager P&O Stern Auto in Nieuwegein
Alles is bespreekbaar
Mijn samenwerking met Start People Medi Interim is erg prettig. Drie keer per jaar is er een evaluatiemoment met de regiomanagers en alles is dan bespreekbaar. Loopt er iets niet goed, dan denken ze proactief mee over hoe het beter zou kunnen. En ik kan altijd even bellen als ik tussendoor vragen heb over de dienstverlening.
Gera van Berlo, clusterleider bij Werkplein Pluryn
Lees meer referenties