Zakelijke dienstverlening

Op zoek naar de beste flexkrachten, ontzorging of advies? Start People is uw betrokken en proactieve HR-partner. Zo ook in de zakelijke dienstverlenging, een branche waarin het draait om kwaliteit. En dat weet Start People als geen ander, met meer dan dertig jaar ervaring in bemiddeling in de zakelijke dienstverlening. 

Samen werken we aan uw doelen. Zo vindt u met onze hulp de klantenservice medewerker die in staat is om uw klanten optimaal te bedienen of plaatsen wij de administratief medewerker die ervoor zorgt dat de backoffice op orde is. Kortom overal waar we u mee kunnen helpen. 

De mensen van Start People

Start People gelooft in gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen en hier zetten wij ons dagelijks voor in. Door onze medewerkers echt te leren kennen, weten wij wat ze kunnen, wat ze willen en wat ze kunnen leren. Het persoonlijk contact met onze medewerkers draagt bij een wederzijds vertrouwen en zorgt ervoor dat wij ze met overtuiging kunnen bemiddelen. 

Onze medewerkers zijn flexibel of op zoek naar vastigheid. Willen fulltime of parttime werken. Zijn ervaren of maken een carrière switch. Maar zijn bovenal gedreven en gemotiveerd om uw organisatie te versterken. Afhankelijk van de wensen van uw organisatie gaan wij op zoek naar de juiste match. 

Dit kan in de functie van:

  • Projectmedewerker;
  • Medewerker klantenservice;
  • Callcenter medewerker;
  • Administratief medewerker;
  • En nog veel meer.

Contact

Wilt u meer weten? Stuur een e-mail naar info@startpeople.nl of neem contact op met een vestiging in de buurt. Wij helpen u graag verder. Wilt u direct ons tarief weten? Laat uw vacature of aanvraag achter in het onderstaand contactformulier en dan wij nemen contact met u op! 

Direct vacature achterlaten

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.