Zakelijke dienstverlening

In de zakelijke dienstverlening draait het om service en kwaliteit. Start People heeft meer dan dertig jaar ervaring als arbeidsbemiddelaar in deze branche. Wij weten daarom als geen ander hoe belangrijk een klantenservice of backoffice medewerker is voor een organisatie. 

Op zoek naar de klantenservice medewerker die in staat is om klanten optimaal te bedienen? Of behoefte aan een administratief medewerker die ervoor zorgt dat de backoffice op orde is? Start People voorziet in deze vragen en meer.  


Direct vacature aanmelden

werken bij igom

De mensen van Start People

Start People gelooft in kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen en hier zetten wij ons dagelijks voor in. Door onze medewerkers echt te leren kennen, weten wij wat ze kunnen, wat ze willen en wat ze kunnen leren. Het persoonlijke contact met onze medewerkers draagt bij een wederzijds vertrouwen en zorgt ervoor dat wij ze met overtuiging kunnen bemiddelen.

 

Contact opnemen


Onze medewerkers zijn flexibel of op zoek naar vastigheid. Willen fulltime of parttime werken. Zijn ervaren of maken een carrière switch. Maar zijn bovenal gedreven en gemotiveerd om een organisatie te versterken. Afhankelijk van de wensen van uw organisatie gaan wij op zoek naar de juiste match. Dit kan in de functie van:

  • Projectmedewerker;
  • Medewerker klantenservice;
  • Callcenter medewerker;
  • Administratief medewerker;
  • En nog veel meer.

Contact

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Stuur een e-mail naar info@startpeople.nl of neem contact op met een vestiging in de buurt. Wij helpen u graag verder. Wilt u direct ons tarief weten? Laat uw vacature of aanvraag achter in het onderstaand contactformulier en dan wij nemen contact met u op! 


Samenwerken ÔÇô vergaderen 01

Direct vacature aanmelden

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.