Werken als Freelancer? 

Jouw volgende zzp opdracht? Wij regelen het voor je! Voor jezelf werken betekent vrijheid.Jij bepaalt je eigen agenda en zet je specialisme in bij verschillende opdrachtgevers. In samenwerking met ons zusje USG Freelance, bieden wij de leukste zzp-opdrachten aan. Want wij gaan voor jou op zoek naar jouw volgende interessante opdracht en met ons online portaal nemen wij je ook nog eens veel administratie uit handen.

Profiteer van ons zzp-netwerk

Bij Start People profiteer jij van het enorme netwerk aan opdrachtgevers, waar wij elke dag mee werken. Wij horen het dan ook vaak als eerste als onze opdrachtgevers op zoek zijn naar een zzp’er. Daardoor kunnen wij jou snel koppelen aan de mooiste opdrachten, waardoor jij direct weer aan de slag kunt. 


De drie stappen naar jouw nieuwe opdracht:

  1. Eerst brengen we samen jouw specialisme(s) en wensen in kaart
  2. Dat is ons startsein om voor jou naar een interessante opdracht te zoeken, te beginnen met openstaande opdrachten
  3. Daarnaast delen wij jouw cv & profiel in ons netwerk

De voordelen van onze werkwijze

  • Een eenvoudige procedure via ons online portaal
  • Een zelfstandige opdracht bij onze opdrachtgever
  • Screening van jouw opdracht
  • Gebruik van onze modelovereenkomst (goedgekeurd door de Belastingdienst)
  • Digitale urenregistratie en reversed billing
  • Gegarandeerde betaling binnen 30 dagen (eerdere betaling mogelijk)
  • Kennis en expertise bij bemiddeling van opdrachten

Netwerk van USG People

Wij zijn onderdeel van USG People. Wij maken gebruik van het hele netwerk van USG People, daardoor zij de mogelijkheden voor nieuwe opdrachten zijn eindeloos. Zo hebben wij ZZP en freelance opdrachten in diverse vakgebieden, zoals in de zorg. Daarnaast werken wij nauw samen met ons zusje USG Freelance, die naast zzp-opdrachten ook jouw administratie en facturering uit handen kan nemen. 

Administratie uitbesteden

Met ons online portaal ben je ervan af. Hoe? Doordat alles heel eenvoudig en snel online geregeld is. Frustratie over administratie, urenregistratie en facturatie zijn verleden tijd. Wij nemen het voor je uit handen en maken je administratie makkeloijker en overzichtelijker. 

Code Goed Opdrachtgeverschap

‘Goed voor Elkaar’ is de basisgedachte. Start People streeft ernaar de samenwerking op een goede wijze vorm te geven, met aandacht voor zowel de persoonlijke relatie als de inhoud van de samenwerking.

De ABU en PZO-ZZP hebben in samenwerking met verschillende betrokken partijen, waaronder Start People, de Code Goed Opdrachtgeverschap ontwikkeld.

Onze freelance opdrachten

Inschrijven

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Schrijf je dan vrijblijvend in en wij nemen contact met je op. 

CV

Voeg hier jouw CV toe waarmee je je optimaal presenteert aan ons als werkgever. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto, verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers. Het bestand mag als word- of pdf bestand worden aangeleverd en moet kleiner zijn dan 1,5 MB.

 

 

 

Met het versturen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons privacy statement.
Hier kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.