Hypotheek afsluiten zonder vast contract? Dat kan via Start People!

Wil jij een hypotheek afsluiten maar heb je geen vast contract? Een huis kopen is een belangrijke keuze. Wanneer je een hypotheek wilt afsluiten wordt er vooral gekeken naar jouw inkomen en arbeidsverleden van de afgelopen drie jaar. Maar bij de meeste hypotheekverstrekkers is een vast contract een must. Start People maakt het nu voor jou als flexmedewerker mogelijk om wel een hypotheek af te sluiten.

Heb jij plannen om een huis te kopen?

Start People helpt flexmedewerkers die een huis willen kopen verder. Je leest het goed: een hypotheek afsluiten is nu ook voor flexmedewerkers mogelijk! Een vast contract is daarvoor niet nodig. Samen met jouw contactpersoon bij Start People en met behulp van een test kijken we naar jouw kansen. En dat in slechts drie simpele stappen.

In 3 stappen op weg naar jouw eigen huis

logo_restart

1. Online test

Met behulp van een online test toetsen we jouw kansen op de arbeidsmarkt en dus op een hypotheek.

2. Arbeidsmarktkansen

Uit de test komt een rapport met resultaten waarin jouw arbeidsmarktkansen worden toegelicht.
Uit de test komt niet alleen een resultaat van jouw kansen op de arbeidsmarkt, maar ook een advies hoe je je kansen kan verhogen.

3. Afspraak met hypotheekadviseur

Met dit rapport in handen maak je een afspraak bij één van de hypotheekadviseurs. Samen bekijk je de mogelijkheden voor een hypotheek. Ga voor meer informatie en veelgestelde vragen alvast naar de speciale pagina’s van De Hypotheekshop of Huis & Hypotheek.

Ben je geïnteresseerd?

Heb jij geen vast contract, maar wel interesse in het kopen van een huis? Neem dan contact op met jouw contactpersoon bij Start People om de mogelijkheden te bespreken. Heb je nog geen contactpersoon? Schrijf je in via het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Wil je ook in aanmerking komen voor een perspectiefverklaring via Start People?

Vul het formulier in en kom achter jouw mogelijkheden!

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.