Header_image-werkgever

Open inschrijving

Het open sollicitatieformulier is een handige en snelle manier om je in te schrijven voor arbeidsbemiddeling bij Start People. Naar aanleiding van jouw open inschrijving, zoeken we op basis van je cv en motivatie een passende baan en nemen wij contact met je op. Je ontvangt tevens een uitnodiging voor Mijn Start People. Dit is jouw persoonlijke omgeving waar je alle belangrijke informatie vindt. Deze uitnodiging ontvang je vanuit ons moederbedrijf RGF Staffing the Netherlands. Met jouw inschrijving kom je terecht in de RGF database. Je kunt daarom ook vanuit één van de overige RGF labels een passend aanbod verwachten.

Bedoelde je ?
Voer een geldig telefoonnummer in. Bijvoorbeeld +31612345678, 0031612345678 of 0612345678.
Upload hier jouw CV. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je CV, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je CV dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Heb je vragen?

Neem direct contact op met de Start People vestiging bij jou in de buurt. Onze vestigingen