Er is écht naar mij geluisterd. 

Start People Clemens optie 1 foto voor Intranet

 

Mijn naam is Clemens Otto en ik woon in Assen. Door omstandigheden zat ik een tijdje in de WW en ik dacht ach, ik zing het wel uit tot mijn pensioen. Ik ben namelijk al bijna vijfenzestig jaar. Maar dat zit niet in mijn aard. Dus toen ik bericht kreeg van Start People dat er een functie beschikbaar was als zaakbegeleider van de Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade in Groningen, was ik meteen enthousiast.

Ik kreeg de baan én omdat toeval niet bestaat werd ik ook nog eens fractievoorzitter van 50PLUS voor de gemeenteraad in Assen. Zo had ik het ene moment nog maar weinig om handen en nu heb ik ineens een 60-urige werkweek. Geweldig!

Voor mijn functie als zaakbegeleider help ik mensen die schade hebben opgelopen door de mijnbouw. Op het moment dat er schade is, volgt er een heel proces en ontzorg de aanvrager. Er komt namelijk nogal wat af op die mensen. Ze moeten formulieren invullen, subsidies aanvragen en soms ingewikkelde vragen beantwoorden. Ik ben hun aanspreekpunt en help ze bij alles wat er komt kijken rondom het hele traject.

Het voelt fantastisch om weer aan de slag te zijn! Het geeft me energie en voldoening. Het is druk en hectisch, maar ik geniet er elke dag van. Voor mij is er gelukkig nog geen plek achter de geraniums. Daarom had ik mij ook ingeschreven bij Start People. Wel met het dringende verzoek dat het passend werk moest zijn. Mijn contactpersoon heeft echt de tijd voor mij genomen en goed geluisterd naar mijn wensen en waar ik toegevoegde waarde zou hebben. Ik ben haar dan ook heel dankbaar voor het seintje: ‘is dit misschien wat voor jou?’.

"Het voelt fantastisch om weer aan de slag te zijn!"

Start People werkt voor jou! 

Bij Start People hebben we echte aandacht voor mensen. Oprechte, persoonlijke interesse. Voor jou als flexmedewerker of als klant. Wij zijn dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. En wij zijn er voor iedereen. Letterlijk. Iedereen die een (andere) baan of flexibel werk zoekt. Omdat wij geloven dat werk belangrijk is. Werk is goed voor je. Leerzaam, leuk, gezellig en nuttig. Voor je persoonlijke ontwikkeling, voor je sociale leven, voor jouw plek binnen de maatschappij. Daarom zetten wij ons in voor jouw baan.

Wil je meer weten over Start People?

Ben je benieuwd naar onze werkwijze, en hoe wij je aan een baan kunnen helpen? Je leest hier alles over werken via Start People. Bekijk ook onze actuele vacatures! Op zoek naar flexibele en gemotiveerde flexmedewerkers? Wij hebben de juiste mensen voor u!