Ik ben blij met mijn baan via Start People en dankzij het behalen van mijn code 95 kan ik weer verder.

Hans Hans Hameeteman, 50, is als vrachtwagenchauffeur werkzaam bij Müller FFL in Wezep: ''Ik rij al twintig jaar lang met een vrachtwagen door het hele land.'' Het werk van Hans bestaat uit het vervoeren van gekoelde levensmiddelen vanuit de fabriek naar de distributiecentra van klanten als Jumbo en Albert Heijn.

''Na een leuk gesprek met de intercedenten van Start People werd ik uitgekozen voor een opleidingsvoucher ter waarde van €500,-'' In overleg is Hans gegaan voor het vernieuwen van zijn code 95: ''Deze verliep bijna, maar nu kon ik dankzij de voucher van DOORZAAM alsnog mijn code 95 voor het C-CE rijbewijs halen in Lelystad en op de grote vrachtwagen blijven rijden.''

DOORZAAM wil uitzendkrachten stimuleren om te blijven leren en ontwikkelen. De scholingsvoucher geeft een financieel steuntje in de rug voor uitzendkrachten. Inmiddels heeft Hans het heugelijke nieuws ontvangen van het CBR dat zijn code 95 voltooid is. 

Ambities voor de toekomstCode 95 
Dat Hans graag op de vrachtwagen wil blijven rijden is met het behalen van zijn code 95 wel duidelijk: ''Een persoon voor binnen in een fabriek ben ik echt niet. Ik ben blij met mijn baan via Start People en dankzij het behalen van mijn Code 95 kan ik weer verder.''

"Deze verliep bijna, maar nu kon ik dankzij de voucher van DOORZAAM alsnog mijn code 95 voor het C-CE rijbewijs halen in Lelystad en op de grote vrachtwagen blijven rijden."

Start People werkt voor jou!

Bij Start People hebben we echte aandacht voor mensen. Oprechte, persoonlijke interesse. Voor jou als flexmedewerker of als klant. Wij zijn dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. En wij zijn er voor iedereen. Letterlijk. Iedereen die een (andere) baan of flexibel werk zoekt. Omdat wij geloven dat werk belangrijk is. Werk is goed voor je. Leerzaam, leuk, gezellig en nuttig. Voor je persoonlijke ontwikkeling, voor je sociale leven, voor jouw plek binnen de maatschappij. Daarom zetten wij ons in voor jouw baan.

Wil je meer weten over Start People?

Ben je benieuwd naar onze werkwijze, en hoe wij je aan een baan kunnen helpen? Je leest hier alles over werken via Start People. Bekijk ook onze actuele vacatures! Op zoek naar flexibele en gemotiveerde flexmedewerkers? Wij hebben de juiste mensen voor u!