Door het vuur voor mijn klanten en kandidaten.

Start People Denise foto voor Intranet

Ik ben Denise Kool en woon in een klein dorpje in de omgeving van Utrecht. Ruim 2,5 jaar werk ik met veel plezier voor Start People in Tiel. Waarom? Omdat ik een mensenmens ben! Ik vind het fijn om met mensen te mogen werken en op verschillende niveaus contact te hebben. Daarnaast ben ik heel gedreven en ga ik door het vuur voor mijn klanten en kandidaten.

Een tijdje geleden had ik een hele leuke kandidate in bemiddeling. Zij woont in de omgeving van Tiel en ambieerde een administratieve functie. Ze vertelde echter eerlijk: ‘Het wordt waarschijnlijk heel lastig om mijn droombaan te vinden. Er zijn zoveel kandidaten die op zoek zijn naar administratief werk. En ik ben maar parttime beschikbaar en heb de laatste jaren als inpakmedewerkster gewerkt’. 

Ik besloot er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat zij via Start People haar droombaan zou vinden. Ik stelde haar direct voor bij een goede klant van ons. Destijds mocht dat nog met een foto. De klant was echter niet meteen enthousiast omdat zij dachten dat ze niet vlot genoeg was voor de functie. Ik heb er direct achteraan gebeld en gezegd dat Start People niet discrimineert op uiterlijk én dat ik zeker wist dat ze bij de organisatie zou passen. De klant vertrouwde op mijn inzicht en de kandidate mocht langskomen.

Wat bleek: ze hadden een super goed gesprek en er was direct een klik. Ik mocht onze flexmedewerker dan ook feliciteren met haar droombaan. Ook de klant bedankte me voor het leveren van de perfecte kandidaat. Inmiddels werkt deze flexkracht al ruim anderhalf jaar met heel veel plezier voor dit bedrijf. Daarna hebben we nog zes andere flexkmedewerkers bij deze klant kunnen plaatsen. Dit is mijn werk en ik zorg met veel plezier voor jouw droombaan!

"Dit is mijn werk en ik zorg met veel plezier voor jouw droombaan."

Start People werkt voor jou! 

Bij Start People hebben we echte aandacht voor mensen. Oprechte, persoonlijke interesse. Voor jou als flexmedewerker of als klant. Wij zijn dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. En wij zijn er voor iedereen. Letterlijk. Iedereen die een (andere) baan of flexibel werk zoekt. Omdat wij geloven dat werk belangrijk is. Werk is goed voor je. Leerzaam, leuk, gezellig en nuttig. Voor je persoonlijke ontwikkeling, voor je sociale leven, voor jouw plek binnen de maatschappij. Daarom zetten wij ons in voor jouw baan. Dat is ons werk.

Wil je meer weten over Start People?

Ben je benieuwd naar onze werkwijze, en hoe wij je aan een baan kunnen helpen? Je leest hier alles over werken via Start People. Bekijk ook onze actuele vacatures! Op zoek naar flexibele en gemotiveerde flexmedewerkers? Wij hebben de juiste mensen voor u!