Door het vuur voor mijn klanten en kandidaten.

Start People Sandra foto voor Intranet

Ik ben Szandra Horvath, kom uit Budapest (Hongarije) en woon alweer zeven jaar in Utrecht, samen met mijn vriend en mijn zoontje. Ik heb HRM gestudeerd, maar werkte de afgelopen jaren vooral als manager in de horeca. Dankzij Start People kreeg ik de kans om het werk te doen waar ik écht heel gelukkig van word en waarin ik helemaal mijzelf kan zijn. Ook krijg ik er de ruimte om mij verder te ontwikkelen en trainingen te volgen, dat is ontzettend fijn. 

Mijn werk als intercedent bij Start People Utrecht XL is oprecht een cadeautje: ik mag mensen aan een nieuwe baan helpen en dat geeft mij enorm veel voldoening. Door mijn ervaring in de horeca  werk ik met name voor de voedingsindustrie en mijn klanten bestaan vaak uit productiebedrijven. 

Onlangs kwam ik in contact met Yudeska. Zij was net werkloos geworden en is een operator. Nu is een vrouwelijke operator nog best zeldzaam, dus ik was benieuwd naar haar verhaal. Ze was heel enthousiast over haar vak en had veel kennis en ervaring wat betreft productie. Ik heb haar daarom voorgesteld bij Intertaste in Nijkerk. Het kennismakingsgesprek ging zo goed dat ze haar direct hebben aangenomen. Ze had niet eens tijd om een WW-uitkering aan te vragen! 

Afgelopen week was ik op bezoek bij Intertaste en heb ik nog even met Yudeska bijgepraat. Ze is hartstikke blij met haar nieuwe baan en dat maakt mij dan ook weer heel gelukkig. De klant is ook helemaal happy: nou, wat willen we nog meer? Dit is waarom ik mijn werk doe: ik help je heel graag aan jouw perfecte baan!

"Dit is waarom ik mijn werk doe: ik help je heel graag weer aan jouw perfecte baan!"

Start People werkt voor jou! 

Bij Start People hebben we echte aandacht voor mensen. Oprechte, persoonlijke interesse. Voor jou als flexmedewerker of als klant. Wij zijn dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. En wij zijn er voor iedereen. Letterlijk. Iedereen die een (andere) baan of flexibel werk zoekt. Omdat wij geloven dat werk belangrijk is. Werk is goed voor je. Leerzaam, leuk, gezellig en nuttig. Voor je persoonlijke ontwikkeling, voor je sociale leven, voor jouw plek binnen de maatschappij. Daarom zetten wij ons in voor jouw baan. 

Wil je meer weten over Start People?

Ben je benieuwd naar onze werkwijze, en hoe wij je aan een baan kunnen helpen? Je leest hier alles over werken via Start People. Bekijk ook onze actuele vacatures! Op zoek naar flexibele en gemotiveerde flexmedewerkers? Wij hebben de juiste mensen voor u!