Wil jij vanaf 19 juni aan de slag bij het CJIB?

Wij hebben een gave vacature voor 20-24 of 24-28 uur met een bruto uurloon van € 12,53.
Inclusief betaalde opleiding!

Schrijf je hier direct in

Ik ben beschikbaar vanaf 19 juni en heb geen vakantieplannen tot 1 september

 

 In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Schrijf je hier in

Klantadviseur bij het CJIB

Als klantadviseur op het informatiecentrum van het CJIB ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je bent werkzaam op het IC (informatiecentrum). De 'Wet Mulder' is de eerste skill/vaardigheid waar jij op gaat starten. Je krijgt vragen vanuit particulieren en bedrijven over boetes van (lichte) verkeersovertredingen. Tijdens het gesprek luister je goed naar de klant, je zoekt informatie op in de kennisbank en geeft advies. Nadat je de klant hebt geholpen registreer je de gegevens in het systeem.

Op 19 juni start jouw eerste werkdag. Je krijgt 3 weken (34 uur per week) lang een opleiding aangeboden. De eerste week krijg jij alle theoretische kennis vanuit het CJIB. "Hoe werkt het systeem?", "Waar vind je informatie?" en "Wat vertel ik de klant?" zijn vragen die worden behandeld. De tweede week begin je met bellen. Hierin wordt je ondersteund door een buddy of coach

Doorgroeimogelijkheden zijn er volop! Je start met één skill en bij goed functioneren kun je meerdere interne opleidingen volgen om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld in webcare of als specialist. In totaal zijn er 25 verschillende skills. Kortom, een functie met veel uitdaging en verdiepingsmogelijkheden!

Nog even op een rijtje, wat ga je doen:

 • Je neemt de vragen aan van alle klanten
 • Je beoordeelt of je de vraag zelf kunt beantwoorden of deze voorlegt aan een specialist
 • Je handelt de vragen af en maakt hiervoor gebruik van kennis- en bedrijfssystemen
 • Alle contacten met de relaties registreer je in het bedrijfssysteem

Wat we vragen:

 • Ervaring binnen het klantcontact. Dit is een vereiste! Dit kan telefonisch zijn, maar zeer zeker ook face-2-face. Zolang jij maar aan kunt tonen dat jij niet bang bent om vragen te beantwoorden en tegen weerstand kan
 • Minimaal een afgerond MBO 3/4 diploma
 • Jij spreekt je talen! Nederlands, Engels en (basis) Duits is een vereiste. Spreek je geen Duits, maar wel Frans? Dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren!
 • Flexibiliteit in uren en werkdagen. We kennen een 20-24 uur contract en een 24-28 uur contract. Goed om te weten is dat vrijdag een verplichte werkdag is
 • Beschikbaarheid vanaf 19 juni fulltime voor 3 weken (34 uur) i.v.m. de opleiding
 • Enthousiasme, gedrevenheid en eigen initiatief
 • Je hebt geen vakanties gepland tussen 13 juli en 1 september 2019.

Wat we geven:

Je werkt volgens een rooster, met werktijden tussen 07:45 en 17:15 uur. Je bent dus de avonden en weekenden vrij! Het rooster ontvang je twee weken van tevoren. Na de opleiding, ga je 20-24 uur of 24-28 uur per week werken.

Even alles op een rijtje:

 • Een uitdagende functie waarbij je jezelf kan ontwikkelen met meerdere skills
 • Een startsalaris van € 12,53 bruto per uur, wanneer jij meerdere skills onder de knie hebt, zit hier een salarisverhoging aan vast!
 • Je hebt invloed op jouw eigen rooster, dit door goed aan te geven wanneer jij beschikbaar bent
 • Een baan voor langere tijd waarbij je werkt tijdens kantoortijden
 • Jaarlijks een stijging in salaris bij een goede beoordeling
 • Reis je met het OV? Dan worden deze kosten volledig vergoed. Reis je met de auto, dan staat hier per dag een maximum van € 3,33 tegenover.
 • Kom je op de fiets? Dan krijg je € 0,20 per kilometer!

Belangrijk:

De startdatum is 19 juni 2019. De groep sollicitaties staan gepland in de week van 27 mei op onze Start People vestiging in Leeuwarden. De klikgesprekken bij het CJIB vinden plaats op 31 mei, 3 en 4 juni. De training van 3 weken is fulltime (34 uur) en dien je af te ronden voordat je écht aan de slag kan. Uiteraard is deze betaald! En dan tot slot, vakantieplannen zijn niet mogelijk tot 1 september.

Over het CJIB:

Werken bij het CJIB, betekent werken met een maatschappelijke opgave bij één van de grootste werkgevers van Leeuwarden! De organisatie is verantwoordelijk voor het verzorgen van de inning voor veel overheidsinstanties. Er werken ongeveer 1250 gedreven mensen met verschillende achtergronden.

Ben je nog niet helemaal overtuigd óf wil je juist meer informatie over het CJIB? Check dan snel: www.CJIB.nl

Proces

Wij begrijpen als geen ander dat jij wil weten waar je aan toe bent. We hopen dat je enthousiast bent geworden en deze vacature ziet als een kans op een mooie baan! Schrijf je daarom direct in. Pas jij in het profiel? Dan plannen we graag een whatsapp videogesprek in, voordat je wordt uitgenodigd voor een groepssollicitatie. Zijn we het helemaal eens en zie jij het zitten, dan mag je bij de klant langs. Zodra zij net zo enthousiast zijn als wij, krijg jij je contract om te ondertekenen en mag je van start!

wervingsproces
Prof foto klein

Liza Kleine

T: 0592 - 338 333

Of stuur een email naar Assen Overheid

Liza is onze recruiter in Assen die zich bezig houdt met de werving en selectie voor deze vacature bij het CJIB. Heb je het formulier ingevuld? Top! Dan komen jouw gegevens bij haar terecht en zij zal binnen 48 uur contact met je opnemen.

Heb je vragen over deze vacature? Stuur haar even een berichtje, mail of bel haar. Zij staat klaar voor jou. Mocht je liever langs willen komen op de vestiging in Leeuwarden, dat kan! Je bent welkom aan de Tesselschadestraat 33!

Is ze momenteel niet beschikbaar? Geen probleem, haar collega recruiters zijn net zo goed op de hoogte van deze vacature!