Wil jij per 29 januari aan de slag bij het CJIB?

Wij hebben een gave vacature voor minimaal 10 uur per week met een bruto uurloon van € 13,32.
Inclusief betaalde opleiding!

Ik schrijf mij direct in!

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Klantadviseur bij het CJIB

Als klantadviseur op het informatiecentrum van het CJIB ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je bent werkzaam op het IC (informatiecentrum). De 'Wet Mulder' is de eerste skill/vaardigheid waar jij op gaat starten. Je krijgt vragen vanuit particulieren en bedrijven over boetes van (lichte) verkeersovertredingen. Tijdens het gesprek luister je goed naar de klant, je zoekt informatie op in de kennisbank en geeft advies. Nadat je de klant hebt geholpen registreer je de gegevens in het systeem.

Eind januari start jij met je eerste werkdag. Je krijgt 3 weken (34 uur per week) lang een opleiding aangeboden. De eerste week krijg jij alle theoretische kennis vanuit het CJIB. "Hoe werkt het systeem?", "Waar vind je informatie?" en "Wat vertel ik de klant?" zijn vragen die worden behandeld. De tweede week begin je met bellen. Hierin wordt je ondersteund door een buddy of coach

Doorgroeimogelijkheden zijn er volop! Je start met één skill en bij goed functioneren kun je meerdere interne opleidingen volgen om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld in webcare of als specialist. In totaal zijn er 25 verschillende skills. Kortom, een functie met veel uitdaging en verdiepingsmogelijkheden!

Nog even op een rijtje, wat ga je doen:

 • Je neemt de vragen aan van alle klanten
 • Je beoordeelt of je de vraag zelf kunt beantwoorden of deze voorlegt aan een specialist
 • Je handelt de vragen af en maakt hiervoor gebruik van kennis- en bedrijfssystemen
 • Alle contacten met de relaties registreer je in het bedrijfssysteem

Wat we vragen:

 • Ervaring binnen het klantcontact. Dit is een vereiste! Dit kan telefonisch zijn, maar zeer zeker ook face-2-face. Zolang jij maar aan kunt tonen dat jij niet bang bent om vragen te beantwoorden en tegen weerstand kan
 • Minimaal een afgerond MBO 3/4 diploma
 • Jij spreekt je talen! Nederlands, Engels en (basis) Duits is een vereiste. Spreek je geen Duits, maar wel Frans? Dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren!
 • Flexibiliteit in uren en werkdagen. We kennen contracten van minimaal 10 uur per week tot aan een fulltime contract van 30-34 uur per week. Goed om te weten is dat vrijdag een verplichte werkdag is
 • Beschikbaarheid vanaf eind januari fulltime voor 3 weken (34 uur) i.v.m. de opleiding
 • Enthousiasme, gedrevenheid en eigen initiatief

Wat we geven:

Je werkt volgens een rooster, met werktijden tussen 07:45 en 17:15 uur. Je bent dus de avonden en weekenden vrij! Het rooster ontvang je twee weken van tevoren. Na de opleiding, ga je 10 uur, 20-24, 24-28 uur, 28-32 uur of 30-34 uur per week werken.

Even alles op een rijtje:

 • Een uitdagende functie waarbij je jezelf kan ontwikkelen met meerdere skills
 • Een startsalaris van € 13,32 bruto per uur, wanneer jij meerdere skills onder de knie hebt, zit hier een salarisverhoging aan vast!
 • Je hebt invloed op jouw eigen rooster, dit door goed aan te geven wanneer jij beschikbaar bent
 • Een baan voor langere tijd waarbij je werkt tijdens kantoortijden
 • Jaarlijks een stijging in salaris bij een goede beoordeling
 • Reis je met het OV? Dan worden deze kosten volledig vergoed. Reis je met de auto, dan staat hier per dag een maximum van € 3,33 tegenover.
 • Kom je op de fiets? Dan krijg je € 0,20 per kilometer!

Belangrijk:

De exacte startdatum is 29 januari. Voordat je kunt starten worden er groepssollicitaties georganiseerd. Deze vinden plaats op 13 en 14 januari. De training van 3 weken is fulltime (34 uur) en start dus 29 januari. De training dien je af te ronden voordat je écht aan de slag kan. Uiteraard is deze betaald!

Over het CJIB:

Werken bij het CJIB, betekent werken met een maatschappelijke opgave bij één van de grootste werkgevers van Leeuwarden! De organisatie is verantwoordelijk voor het verzorgen van de inning voor veel overheidsinstanties. Er werken ongeveer 1250 gedreven mensen met verschillende achtergronden.

Ben je nog niet helemaal overtuigd óf wil je juist meer informatie over het CJIB? Check dan snel: www.CJIB.nl

Proces

Wij begrijpen als geen ander dat jij wil weten waar je aan toe bent. We hopen dat je enthousiast bent geworden en deze vacature ziet als een kans op een mooie baan! Schrijf je daarom direct in. Pas jij in het profiel? Dan plannen we graag een whatsapp videogesprek in, voordat je wordt uitgenodigd voor een groep sollicitatie bij de klant. Gaat dit goed? Dan nodigen wij je uit voor de groep sollicitatie op locatie bij het CJIB. Binnen 2 dagen hoor jij van ons of je bent aangenomen na deze sollicitatie!

Josie

Josie Polfliet

T: 0592 - 338 333

Of stuur een email naar Assen Overheid

Josie is onze recruiter in Assen die zich bezig houdt met de werving en selectie voor deze vacature bij het CJIB. Heb je het formulier ingevuld? Top! Dan komen jouw gegevens bij haar terecht en zij zal binnen 48 uur contact met je opnemen.

Heb je vragen over deze vacature? Stuur haar even een berichtje, mail of bel haar. Zij staat klaar voor jou.

Is ze momenteel niet beschikbaar? Geen probleem, haar collega recruiters zijn net zo goed op de hoogte van deze vacature!