Start People Bereikbaarheidsservice

Start People. Altijd Bereikbaar. 

Bedrijven in onder andere logistiek, transport, productie, zorg, food, horeca en callcenters draaien continu door. Ongewenste en onverwachte capaciteitsproblemen in uw medewerkersbestand is dan zeker niet wenselijk. Wat als die zich toch voordoen? Start People staat dag en nacht voor u klaar, buiten kantoortijden, met de Start People Bereikbaarheidsservice.

Hoe werkt de Start People Bereikbaarheidsservice?

U wilt snel een oplossing

U heeft meer werk dan vooraf verwacht, een medewerker is ziek, komt niet opdagen of er meldt zich juist iemand die niet ingepland staat. U wilt snel een oplossing. Wij zorgen daarvoor. Start People beschikt over een brede pool van flexmedewerkers. Daarnaast zijn wij op de hoogte van hun beschikbaarheid,  competenties én kennen uw planning. Hierdoor hebben wij altijd een passende oplossing. 

Wij komen direct in actie 

Wij werken centraal georganiseerd, competentiegericht, snel, digitaal maar met een persoonlijke touch. Wij houden op verzoek de bezetting van uw werkvloer voor u op peil, ongeacht tijdstip en oorzaak. De Start People Bereikbaarheidsservice geeft antwoord op uw vragen over actuele planningen, vervangt snel en tijdig zieke flexmedewerkers en no shows en zorgt dat u continu op de hoogte bent van de voortgang.

Uw organisatie draait gewoon door

Met onze Start People Bereikbaarheidsservice gaan uw processen gewoon door, ook buiten kantoortijden. Na overleg selecteren wij uit onze brede beschikbaarheidspool een flexmedewerker die over de juiste competenties beschikt en op het door u gewenste moment komt werken. Start People Bereikbaarheidsservice is een uitkomst voor onder andere:

  • bedrijven in de industrie, food en productie
  • logistieke dienstverleners en transportbedrijven
  • instellingen en aanbieders in de gezondheidszorg
  • ondernemers in de horeca
  • callcenters

Hoe werkt de Start People Bereikbaarheidsservice in de praktijk? 

Enkele voorbeelden:

Uw vraag: Kunt u met spoed (binnen 1 uur) een flexmedewerker leveren?
Ons antwoord: Binnen 30 minuten weet u wie er beschikbaar is en komt werken.

Uw vraag: Mijn flexmedewerker is niet aanwezig. Hebben jullie een oplossing? 
Ons antwoord: Ik bel de flexmedewerker meteen om te vragen waarom hij er niet is en of hij onderweg is. Mocht dit niet tot resultaat leiden, dan zoek ik direct een andere flexmedewerker die bij u komt werken. 

Uw vraag: Kan ik de Start People Bereikbaarheidsservice altijd bellen? 
Ons antwoord: Overdag belt u uw vaste contactpersoon van de vestiging. Buiten kantoortijden en in het weekend staat de Start People Bereikbaarheidsservice voor u klaar. Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar. Ook flexmedewerkers kunnen contact opnemen met ons wanneer zij bijvoorbeeld ziek zijn. Wij zorgen dan in overleg met u voor een oplossing.

Wat onze klanten zeggen over de Start People Bereikbaarheidsservice:

“Als wij bij Bolletje snel een flexmedewerker nodig hebben, bellen onze ploegleiders rechtstreeks met de Start People Bereikbaarheidsservice. Dat kan ook ‘s nachts. De continue bereikbaarheid én het gemak waarmee je kunt schakelen, zijn grote voordelen van de service.”


 

-Bolletje Heerde, Jan Jonker

“De hulp die ik krijg van Start People Bereikbaarheidsservice is altijd goed en snel. Met de service zijn wij in staat sneller te handelen bij planningsissues. De Start People Bereikbaarheidsservice draagt bij aan een betere performance van heel DHL.” 
-
DHL Beringe, Karolina Adamietz

“Onze vaste contactpersonen bij de Start People Bereikbaarheidsservice weten hoe belangrijk het voor ons is om een planprobleem snel op te lossen. Snel opschalen of vervanging bij ziekte via de Start People Bereikbaarheidsservice zorgt ervoor dat ons bedrijfsproces en onze productie gewoon kunnen doorgaan.”

-Essentra, Arend Bekkema

Neem contact met ons op

Wilt u weten hoe snel wij u kunnen helpen? Of hebt u vragen welke voordelen van de Start People Bereikbaarheidsservice voor u heeft? Bel dan uw vaste contactpersoon voor het maken van een afspraak.

De Start People Bereikbaarheidsservice wordt mogelijk gemaakt door USG People. Belt u met de service, dan krijgt u iemand van USG People aan de lijn. Zij helpen u verder op de manier die u van ons gewend bent.