Industrie & logistiek

De inzet van de juiste mechanisering en automatisering is een succesfactor voor een feilloos productieproces. Industrie en logistiek zijn belangrijke en snelgroeiende sectoren. Dat betekent dat de vraag naar gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers erg groot is. U kunt niet zonder.

Uw partner in de industriële en logistieke sector

Flexibiliteit maakt het verschil ten opzichte van uw concurrentie. Met de juiste medewerkers op het juiste moment beschikt uw bedrijf over optimale slagkracht. Start People is al veertig jaar specialist in bemiddeling in de industriële en logistieke sector en we kennen uw branche als geen ander. Dat blijkt niet alleen uit de positieve referenties van tevreden opdrachtgevers, maar ook uit de harde cijfers.

Meteen van start

Wij beschikken over een groot bestand aan flexibel inzetbare medewerkers die direct aan de slag kunnen bij bedrijven in de industriële sector. Dat zijn onder andere:

  • procesoperators;
  • productiemedewerkers;
  • monteurs (diverse specialisaties).

Unieke bereikbaarheidsservice

Om u en onze flexmedewerkers zo persoonlijk mogelijk van dienst te kunnen zijn, vinden wij het belangrijk om altijd bereikbaar te zijn. Naast onze reguliere openingstijden hebben wij daarom een unieke bereikbaarheidsservice die ’s morgens, ’s avonds en in het weekend bereikbaar is. Onze intercedenten hebben altijd flexmedewerkers beschikbaar die gebeld kunnen worden als iemand zich ziek meldt of niet op het werk verschijnt.

Contact

Wilt u meer weten? Mail ons via info@startpeople.nl of neem contact op met een vestiging bij u in de buurt. Wij helpen u graag verder.