• Nieuws
2 minuten leestijd

Simone Groeneboer benoemd tot bestuurslid DOORZAAM

Met gepaste trots delen we mee dat tijdens de bestuursvergadering van de ABU op dinsdag 27 oktober 2020 jl. onze collega Simone Groeneboer, Directeur Start People MKB, is benoemd tot bestuurslid DOORZAAM namens USG People Nederland. Vanuit deze rol gaat Simone invulling geven aan de gezamenlijke ambitie van DOORZAAM en USG People om duurzame inzetbaarheid van flexmedewerkers verder te stimuleren.

Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk thema waar wij vanuit USG People graag aandacht aan geven en waarover we voortdurend in gesprek gaan en zijn met onze stakeholders. Thema’s die we met onze stakeholders bespreken zijn bijvoorbeeld vitaliteit; het creëren van een gezonde werksituatie, het realiseren van gelijke behandeling in beloning en hoe flexmedewerkers te stimuleren om gedurende hun loopbaan zichzelf continu te blijven ontwikkelen.

Wij geloven namelijk, net als DOORZAAM, dat iedere flexmedewerker vitaal, veilig, vaardig en met plezier zijn of haar werk moet doen en blijven doen. USG People levert hieraan dan ook al jaren haar bijdrage door support te geven aan ontwikkeling van praktische informatie, instrumenten en producten. Daarnaast zetten wij ons in voor het ontwikkelen en organiseren van activiteiten voor flexmedewerkers, uitzendorganisaties en opdrachtgevers gericht op duurzame inzetbaarheid.

Wij zijn trots op het feit dat we in 2019 ruim 10.000 flexmedewerkers hebben mogen opleiden en ontwikkelen. Voor USG People, als regisseur van werk, is het onze doelstelling om de komende jaren nog meer flexmedewerkers deze mogelijkheid te bieden. Wij streven er dan ook naar om deze positieve stimulans tot ontwikkeling ook bij onze stakeholders belangrijk te maken. Met de aanstelling van Simone bieden we DOORZAAM een bestuurslid met daadkracht, bestuurlijke ervaring, kennis en kunde en ondernemerschap om deze gezamenlijke missie concreet invulling te geven.

De voorzitter van het bestuur DOORZAAM Jurrien Koops (ABU) zal haar binnenkort van harte welkom heten. Wij feliciteren Simone met haar benoeming en wensen haar veel plezier en succes in deze mooie en belangrijke nevenfunctie.

Wil je meer weten over DOORZAAM, kijk op https://www.doorzaam.nl/over-doorzaam/wat-doen-we

Deel dit artikel