Industrie

De industrie sector groeit ontzettend snel, zowel in volume als ontwikkelingen en innovaties. Start People is de partij die meebeweegt in deze groei en voorziet in gekwalificeerd en gemotiveerd personeel.

Flexibiliteit maakt het verschil ten opzichte van de concurrentie. De juiste medewerkers op het juiste moment zorgt voor optimale slagkracht. Start People is al veertig jaar specialist in bemiddeling in de industriële sector. Wij kennen de branche daarom als geen ander. Dat blijkt niet alleen uit de positieve referenties van tevreden opdrachtgevers, maar ook uit de harde cijfers.

Unieke bereikbaarheidsservice

Wij willen zowel klant als onze flexmedewerkers zo goed en persoonlijk mogelijk van dienst zijn. Bereikbaarheid is hierin een belangrijk onderdeel. Daarom zijn wij, naast onze reguliere openingstijden ook 's morgens, 's avonds en in het weekend bereikbaar. Onze flexmedewerkers zijn hierdoor slechts één belletje verwijderd om een spoeddienst of ziekmelding op te vangen.

Direct vacature aanmelden

 

Trendpaper_Industrie

De mensen van Start People

Start People gelooft in kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen en hier zetten wij ons dagelijks voor in. Door onze medewerkers echt te leren kennen, weten wij wat ze kunnen, wat ze willen en wat ze kunnen leren. Het persoonlijke contact met onze medewerkers draagt bij een wederzijds vertrouwen en zorgt ervoor dat wij ze met overtuiging kunnen bemiddelen.

Contact opnemen


Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar, betrouwbaar, gemotiveerd en willen direct aan de slag. Dit kan in de functie van:

  • Procesoperator;
  • Productiemedewerker;
  • Machine operator;
  • Heftruckchauffeur;
  • Reachtruckchauffeur;
  • Monteur (diverse specialties).

Contact

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Stuur een e-mail naar info@startpeople.nl of neem contact op met een vestiging in de buurt. Wij helpen u graag verder. Wilt u direct ons tarief weten? Laat uw vacature of aanvraag achter in het onderstaand contactformulier en dan wij nemen contact met u op! 


Trendpaper_Industrie

Direct vacature aanmelden

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.