Logistiek

Uw werk vormt een essentieel onderdeel van onze moderne en snelle economie. Start People is de partij die met u meebeweegt om te blijven voorzien van gekwalificeerd personeel en gemotiveerde collega's. 

Flexibiliteit maakt het verschil ten opzichte van uw concurrentie. Met de juiste medewerkers op het juiste moment beschikt uw bedrijf over optimale slagkracht. Start People is al veertig jaar specialist in bemiddeling in de logistieke sector. We kennen uw branche als geen ander. Dat blijkt niet alleen uit de positieve referenties van tevreden opdrachtgevers, maar ook uit de harde cijfers.

Unieke bereikbaarheidsservice

Wij willen u en onze flexmedewerkers zo goed en persoonlijk mogelijk van dienst zijn. Bereikbaarheid is hierin een belangrijk onderdeel. Daarom zijn wij, naast onze reguliere openingstijden ook 's morgens, 's avonds en in het weekend tot uw dienst. Onze flexmedewerkers zijn hierdoor slechts één belletje verwijderd om uw spoeddienst of ziekmelding op te vangen. 

De mensen van Start People

Start People gelooft in gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen en hier zetten wij ons dagelijks voor in. Door onze medewerkers echt te leren kennen, weten wij wat ze kunnen, wat ze willen en wat ze kunnen leren. Het persoonlijk contact met onze medewerkers draagt bij een wederzijds vertrouwen en zorgt ervoor dat wij ze met overtuiging kunnen bemiddelen. 

Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar, betrouwbaar, gemotiveerd en willen direct voor u aan de slag.

Dit kan in de functie van:

  • Orderpicker;
  • Logistiek medewerker;
  • Heftruckchauffeur;
  • Reachtruckchauffeur.

Contact

Wilt u meer weten? Mail ons via info@startpeople.nl of neem contact op met een vestiging bij u in de buurt. Wij helpen u graag verder. Wilt u direct ons tarief weten? Laat dan uw vacature achter in onderstaand contactformulier en wij nemen contact met u op! 

Direct vacature achterlaten

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.