Eén van de grootste HR-dienstverleners

In Nederland is Start People een van de grootste HR-dienstverleners. Voor instroom, doorstroom en uitstroom. Als specialist op het gebied van flexibele arbeid zetten we de toon. In de transport, industrie en logistiekbij de overheid en in het onderwijs, in zorg en welzijn, telecom en energie en in de zakelijke dienstverlening.

Start vanuit het hart!

Het hart. Symbool voor gevoel én beleving. Een kompas dat moed vraagt om te volgen. Wie op zoek is naar werk, volgt zijn hart. Dat geldt ook voor wie de juiste medewerkers voor een organisatie wil vinden. Het hart staat voor de passie waarmee wij bij Start People werken. Het kenmerkt de manier waarop wij mensen willen verbinden: Start vanuit het hart.

Start People helpt u verder

Wij werken resultaatgericht. Daarom gaan we als HR-dienstverlener niet tegenover u zitten, maar durven naast u te staan. Op die manier worden uw uitdagingen voor instroom, doorstroom en uitstroom de onze. Het stelt ons in staat om doelgericht de juiste mensen op de juiste plekken in uw organisatie te plaatsen. Ervoor te zorgen dat u het beste uit uw mensen haalt, omdat zij dan ook het beste van zichzelf geven. Start People helpt u verder.

Het start met contact

Gaan we samen aan de slag? Om mooie oplossingen te verkennen voor al uw HR-vraagstukken? Wat ons betreft starten we vanuit het hart, met een eerste contact. Neem contact op met een vestiging in de buurt of stuur een e-mail naar info@startpeople.nl

Deze topwerkgevers werken samen met Start People