Online leren

Leren wat je wilt, waar je wilt, wanneer je wilt. Dat is de grote kracht van online leren.

Voordelig en gemakkelijk opleiden van je medewerkers

Bij Start People Online Leren kun je nu je medewerkers gemakkelijk en voordelig een opleiding aanbieden. Denk dan aan bijvoorbeeld zakelijke trainingen op het gebied van management, persoonlijke effectiviteit en commerciële vaardigheden. Bij Start People Online Leren zijn er inmiddels meer dan vijftig online trainingen beschikbaar. Deze worden regelmatig uitgebreid en vernieuwd en iedere maand worden er nieuwe titels toegevoegd.

Een heel jaar lang voor een vast bedrag

Bij Start People Online Leren is het mogelijk een heel jaar lang onbeperkt trainingen te volgen. Dit kost € 199,- per medewerker. Voor een speciaal pakket met tien gebruikers betaal je slechts € 99,90 per jaar per medewerker. Via Online Leren kunnen gebruikers op ieder moment van de dag en vanaf elke computer hun kennis bijspijkeren en vaardigheden vergroten. Zo blijven je werknemers bij met de laatste ontwikkelingen en worden ze nog breder inzetbaar.

Voordelen Start People Online Leren:

  • Overal en altijd trainingen volgen
  • Meer gemotiveerde medewerkers, beter en breder inzetbaar
  • Verhoogt werkplezier, productiviteit en kwaliteit
  • Een vast bedrag van € 199,- per medewerker per jaar
  • Slechts € 99,90 per jaar per medewerker bij minimale afname van tien gebruikers
  • Compleet aanbod hoogwaardige, zakelijke trainingen
  • Iedere maand nieuwe opleidingen

Meer informatie?

Is het tijd om het kennisniveau van je medewerkers te vergroten met Start People Online Leren? Of wil je meer informatie? Bel dan 0800-1202 of neem contact op met je Start People-contactpersoon. Wij sluiten dan direct een account voor je af.