Wet Financieel Toezicht en het WFT certificaat

Sinds 2016 dienen alle medewerkers werkzaam in de financiële- en verzekeringssector met klantcontact, zowel vast als flex, te beschikken over een WFT-certificaat. Start People leidt flexmedewerkers op en kiest daarbij de leerroute die het beste past bij zowel flexmedewerker als opdrachtgever.

Erkende opleiding voor WFT

Start People heeft haar eigen WFT College. Doel: gemotiveerde flexmedewerkers gericht opleiden zodat zij beschikken over erkende WFT certificaten en beschikbaar zijn voor vacatures met klantcontact in de financiële- en verzekeringssector. Ook uw vaste medewerkers reeds werkzaam in klantcontact kunnen wij opleiden via Start People WFT College.

De Start People methode

Start People WFT College combineert meerdere leervormen, afhankelijk van het niveau van de medewerker en het bedrijf. Zo bieden wij klassikale lessen en e-learning, of een bewezen combinatie van deze twee leervormen. Tijdens het leertraject volgen we de voortgang met een handige leer-app, zo kunnen we de medewerker gedurende het leerproces ondersteunen.

We onderscheiden drie vormen:

  1. Start People WFT Online: Volledig online te volgen training inclusief een handige leerapp.
  2. Start People WFT Online+: Extra klassikale examentraining, in 1 dagdeel door een bevlogen docent.
  3. Start People WFT Klassikaal:  Het beste van twee werelden:een volledig online training inclusief leer-app én 4 dagdelen klassikaal les.

Bovenstaande varianten zijn te volgen in de volgende modules:

  • WFT Basis
  • WFT Zorgverzekeringen
  • WFT Schade Particulier
  • WFT Consumptief Krediet

Interesse?

Neem contact op met Start People. Wij stellen een concreet leerplan op inclusief een tijdsplanning. Zo weet u  precies wanneer uw medewerker WFT proof is en beschikt over het startbewijs voor het werken in de financiële- en verzekeringssector.