"Volop kans op doorgroeimogelijkheden"

"Ik heb de kans gekregen om in oktober afgelopen jaar in de verbouwde vestiging in Heerenveen te beginnen als Productiemedewerker. Na een korte periode ben ik begonnen met het opleidingstraject en sinds een maand ben ik als Line Lead in dienst van Sharp. Dit geeft mij het gevoel dat de organisatie volop kansen geeft om door te groeien."
Line Lead Sharp

"Grote kans op contract bij Sharp!

"Ïn juni 2018 ben ik via Start People als productiemedewerker bij Sharp in Oudehaske. Na de opening in Heerenveen ben ik doorgegroeid naar de functie van Technisch Operator en per 1 februari heb ik een contract gekregen bij Sharp zelf. Dit geeft aan dat dat er volop kansen op doorgroeimogelijkheden zijn en Sharp graag investeert in hun personeel"
Technisch Operator Sharp

Kansen krijgen en doorgroeien!

In maart 2014 ben ik via Start People begonnen als klantadviseur bij Delta voor zowel Energie als Telecom. Ik had al snel in de gaten dat de energiemarkt mij erg interesseerde en dat ik blij werd van de prettige sfeer en de hectiek op de afdeling. Als flexkracht word je in een relatief korte tijd opgeleid tot een volwaardig klantadviseur. Na een klein jaar kreeg ik de kans om als senior klantadviseur op dezelfde afdeling aan de slag te gaan. Een mooie stap waarbij ik me dagelijks mocht bezighouden met het coache...

Bas- Supervisor Front Office Energie

Ik haal samen met Start People nu het beste uit mezelf!

Sinds februari 2017 werk ik via Start People bij DELTA. Ik ben daar begonnen als telefonisch klantenadviseur. Voor deze functie heb ik een uitgebreide training gevolgd met veel hulp en coaching waardoor ik zelfverzekerd aan de slag kon. Mijn eerste telefonische contact was natuurlijk wel spannend, maar er stond altijd iemand klaar om te helpen.

Als telefonisch klantenadviseur beantwoordde ik vragen van klanten, maar ik voorzag ze ook gelijk van advies en ik maakte gebruik van mijn commerciële vaard...

Alev – Medewerker Social Care Team

Verder kijken

Start People kijk verder dan je CV, begeleidt je bij je opdrachtgever en zorgt voor persoonlijke aandacht.     
Linda Janssens, Klantadviseur Leeuwarden

Ralph

Vrachtwagenchauffeur CE bij Jumbo

"Van administratief medewerker naar vrachtwagenchauffeur. Wat lange tijd een droom was, heeft Start People Opleidingen voor mij gerealiseerd in 4 maanden tijd. Nu rij ik voor een leuk bedrijf en heb veel plezier in mijn werk als chauffeur!

Testimonial Ralph Weenink

Meteen de juiste kandidaat

Onze samenwerking met Start People is over het algemeen goed. Onze contactpersonen bij Start People zijn allemaal op bezoek geweest op de Stern Auto-locatie waar ze flexmedewerkers voor leveren. Daardoor hebben ze gevoel bij wat voor soort medewerker het beste op die locatie past en krijgen we veelal meteen de juiste kandidaat aangeboden. Dat werkt erg prettig.
Vonny Souisa, manager P&O Stern Auto in Nieuwegein

Lijnen zijn kort

Wij hebben sinds 2011 een raamovereenkomst met Start People en we hebben allebei geïnvesteerd in de samenwerking. Daar plukken we nu de vruchten van: we weten wat we van elkaar kunnen verwachten. De lijnen zijn kort en we krijgen snel reactie op onze vragen of verzoeken. Start People weet, volgens afspraak, snel kandidaten te leveren en dat is vaak een goede match, of we nu een administratief medewerker of een specialistische projectmedewerker zoeken. Verder is het fijn dat mijn contactpersoon deel uitmaakt va...
Willeke Zandbergen, coördinator werving & selectie, Gemeente Apeldoorn

Snel de juiste persoon die bij onze organisatie past

We doen eigenlijk pas een paar maanden zaken met Start People. Ze hebben voor ons een nieuwe badmeester gevonden. Dat is geen alledaagse functie, maar toch kreeg ik op de eerste dag al een cv in mijn mailbox. En binnen een week hadden we de gesprekken met de kandidaten gevoerd. Die snelheid waarmee ze kandidaten leveren die toch prima binnen onze organisatie passen, vind ik heel positief.
Tamara Lamerichs, Personeelsfunctionaris Stichting Jeugdzorg St. Joseph

Ze denken proactief mee

Start People Medi Interim denkt proactief met ons mee over hoe we onze flexibele schil optimaal in kunnen zetten. We kunnen erop vertrouwen dat flexmedewerkers het gewenste kwalificatieniveau hebben. Ook het op peil houden van de BIG-registraties laten we met een gerust hart aan Start People Medi Interim over. En natuurlijk is het prettig dat zaken als de urenregistratie goed geautomatiseerd zijn.
Sjaak van der Linden, directeur van De Zorgcirkel, een zorgorganisatie met diverse vestigingen in Noord-Holland