• Nieuws
2 minuten leestijd

Start People breidt uit met 10 nieuwe kantoren

Meer dan ooit, versnelt het tempo van digitale transitie; hybride-werken, virtuele sollicitatie gesprekken en digitale werkplatformen. Start People kiest voor een tegendraadse aanpak, ziet de kandidaat en klant als kansrijk en opent de komende maanden 10 nieuwe fysieke vestigingen in Nederland, waarvan de eerste op 1 oktober in Sittard gevolgd door Overijssel en Noord-Brabant.

Start People, een van de grootste uitzendbureaus van Nederland met opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren zoals transport & logistiek, industrie en MKB, opent een vierde vestiging in Limburg om de groei in het zuiden van het land verder te ondersteunen en de lokale aanwezigheid uit te breiden.  

Behoefte aan vakmensen

“De komende jaren zijn er meer en meer vakmensen nodig”, geeft Simone Groeneboer-Dumernit aan. Als Directeur MKB van Start People is zij verantwoordelijk voor het uitzendbedrijf. “Er is behoefte aan gekwalificeerd personeel, met onze betrokkenheid en deskundigheid biedt Start People kandidaten persoonlijke training en vakopleidingen en onze klanten ontzorgen we door maatwerk te leveren voor iedere flexibele HR-uitdaging.”

Het besluit nieuwe vestigingen te openen, wordt ingegeven door een omslag in de markt. Onze maatschappij blijft investeren in digitalisering, maar de mens moet hierin centraal blijven en juist nu is er veel behoefte aan lokale aanwezigheid en persoonlijk contact. “De keuze om in Sittard een vestiging te openen ligt voor de hand, Limburg is een belangrijke regio voor de maakindustrie, waar veel behoefte is aan vakmensen.” zegt Peronne Knapen, Senior Regiomanager Zuid. “Ons netwerk is onze kracht. Met de opening van Sittard, naast onze drie huidige vestigingen in Weert, Roermond en Maastricht, kunnen de teams nauwer samenwerken en blijven we marktgericht. Hiermee kunnen we nog directer de markt in de regio bedienen, wat onze flexmedewerkers, onze klanten en het Limburgse bedrijfsleven echt gaan merken.”

10 nieuwe vestigingen
Bij Start People is iedereen kansrijk en om een goede match te vinden tussen behoeften van werkgevers en het aanbod aan flexmedewerkers, worden de komende maanden 10 nieuwe vestigingen geopend. Deze vestigingen zijn met name bedoeld om afstemming te zoeken met opdrachtgevers die momenteel schreeuwen om personeel. “Met ons nieuwe kantoor zijn we nog beter in staat onze klanten in de regio te ontvangen en dat wordt op prijs gesteld.” voegt Jilan Clevers, Vestigingsmanager Roermond, Maastricht en straks ook Sittard toe. “Dit is een noodzakelijke stap om verdere groei mogelijk te maken. Vanaf de oprichting 45 jaar geleden is dat de kracht en het onderscheidende vermogen van Start People, bij ons is iedereen kansrijk.”  

Investeren in vestigingen laat onverlet dat flexmedewerkers binnen een aantal clicks online kunnen solliciteren op interessante functies. Start People zal onverminderd in verdere digitalisering blijven investeren.

Naast de vestiging in Sittard volgen nieuwe kantoren in onder andere Overijssel, Noord-Brabant en Zuid-Holland. In de loop van 2022 zal in Limburg nog een vestiging geopend worden.

Deel dit artikel