Start Stories

In onze Start Stories afleveringen nemen we je mee in de verschillende verhalen van Start People uitzendkrachten en collega's.   

Bekijk alle Start Stories

Deze keer nemen we een kijkje bij Peter, hij werkt als heftruckchauffeur bij Coca-Cola Europacific Partners. Na een ingrijpende gebeurtenis in zijn leven, zocht Peter een baan waar hij helemaal in op kan gaan. Die uitdaging vond hij bij Coca-Cola. Geen dag is hetzelfde door het afwisselende en leuke werk, bovendien werken ze daar met het allerbeste materiaal. Ben jij net als Peter van het echte werk?

Bekijk vacatures bij Coca-Cola

Deze keer nemen we een kijkje bij Pietsje, werkzaam voor het CJIB. Pietsje is medewerker bij het informatiecentrum van het CJIB. In haar werk heeft ze contact met burgers en andere betrokkenen, bijvoorbeeld over betalingen die zij moeten doen. Net als Pietsje recht doen aan de samenleving? Bekijk onze vacatures bij het CJIB en solliciteer direct.

Bekijk vacatures bij het CJIB

Onze eigen Merel is vestigingsmanager bij Start People Apeldoorn. Zij vertelt over de kansen die je kunt verzilveren om te blijven ontwikkelen. Daarnaast laat Merel zien hoe veelzijdig en waardevol het werk is dat zij en haar collega's verrichten. Ook collega worden bij Start People? Bekijk de verschillende functies en solliciteer direct.

Bekijk onze interne vacatures

In Start Stories aflevering drie neemt Tonie Haarbosch ons mee in een dag van haar leven. Zij weet haar baan als chauffeur bij Rd4 te combineren met haar andere passie, namelijk triatlon. Via Start People heeft zij een flexibele baan waardoor dit mogelijk is. Ben jij ook op zoek naar de perfecte balans tussen werk en privé? Bekijk de vacatures en solliciteer direct.

Bekijk al onze vacatures

In de tweede aflevering neemt Arif Erturk ons mee tijdens zijn werk bij FrieslandCampina. Hij werkt daar als operator en vertelt ons over zijn werkplezier. Hij is vooral te spreken over de werksfeer bij FrieslandCampina, waar hij samenwerkt met zijn vader. Ook aan de slag bij FrieslandCampina? Bekijk de vacatures en solliciteer direct. 

Bekijk vacatures bij FrieslandCampina

In deze aflevering nemen we een kijkje bij Gerco Bierhof, vrachtwagenchauffeur bij Start People Transport. Door niet te denken maar te doen en een beetje hulp vanuit ons, heeft hij een carrière switch kunnen maken en gaat hij elke dag met plezier naar werk. Ook aan de slag als vrachtwagenchauffeur? Bekijk de vacatures en opleidingsmogelijkheden en solliciteer direct.

Bekijk alle transport vacatures