Ik heb interesse!

Vink aan wat van toepassing is:

*Mocht je niet in het bezit zijn van een diploma op (minimaal) MBO 4 niveau op sociaal/agogisch gebied, dan kunnen we je helaas niet meenemen in procedure.

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Dat werken bij het COA leuk is, blijkt wel uit de notering van het COA in de top 10 van beste werkgevers van vacaturesite Indeed.

Ook bijdragen aan de opvang van asielzoekers?

Als woonbegeleider werk je in de opvang van asielzoekers op één van de locaties in Nederland. Je faciliteert en begeleidt dagelijks asielzoekers in hun woonomgeving. Je werk draagt bij aan een veilig en leefbaar woonklimaat voor de bewoners.  Je signaleert spanningen, spreekt bewoners aan op ongewenst gedrag en intervenieert. Je stimuleert de zelfredzaamheid van bewoners waarbij het activeren een speerpunt is. Samen met je collega’s creëer je een centrum waarin bewoners zelf verantwoordelijkheid nemen en actief bijdragen aan het klimaat op het centrum.

Waar kom je te werken?

COA staat voor Centraal Orgaan opvang asielzoekers. Het COA is verantwoordelijk voor de opvang van asielzoekers. Zij zorgen voor onderdak gedurende de asielperiode en bereidt asielzoekers voor op een verblijf in Nederland, migratie of terugkeer naar het land van herkomst.

Wil jij ook bijdragen aan de opvang van deze doelgroep? Door de variërende instroom van asielzoekers, maar ook door de politieke en maatschappelijke gevoeligheid van het asielvraagstuk is flexibiliteit in structuur en organisatie bij het COA noodzakelijk. Dit maakt het werk bijzonder uitdagend. Medewerkers van het COA kenmerken zich dan ook door professionaliteit, affiniteit met de doelgroep, resultaatgerichtheid, omgevingsbewustzijn en flexibiliteit. Werken bij het COA betekent dat je vanuit je eigen vakgebied bijdraagt aan de opvang van asielzoekers. Doordat jij een opleiding hebt afgerond op sociaal/agogisch gebied en ervaring hebt in de zorg & welzijn, ben jij de nieuwe collega die we zoeken.

Op diverse locaties in Nederland zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Deze locaties zijn vooralsnog niet bekend, daarom is het van belang dat je je gegevens achter laat mét woonplaats, zodat we daar rekening mee kunnen houden.


Dit krijg je er voor terug

Naast het feit dat je een heleboel voldoening uit dit vak kan halen en mooie werkervaring op kan doen binnen de overheid, zitten er natuurlijk een aantal arbeidsvoorwaarden vast aan deze functie. Een greep uit het aanbod:

- Kans om 32-36 uur per week te werken;
- Bruto uurloon tussen €15,77 en €17,89 (inschaling op basis van werkervaring);
- Vergoeding in reiskosten (tot maximaal €7,12 netto per dag);
- Ruimte en kansen voor je persoonlijke ontwikkeling door trainingen te volgen via online platform van GoodHabitz.

Ook een goede en respectvolle sfeer is onderdeel van jouw werkomgeving waar vertrouwen en collegialiteit centraal staan.

Ontwerp zonder titel (8)

Samenwerken in de vreemdelingketen, watch & learn!

Kun jij niet wachten? Spoel dan direct door naar 05:27, daar wordt het COA uitgebreid besproken!
 

Wat verwachten we van jou?

Jij hebt een opleiding afgerond op sociaal/agogisch vlak op MBO 4 niveau. Doordat dit niet de eerste stap in je carrière is heb jij al enige ervaring met het werken met deze of een vergelijkbare doelgroep. Naast flexibiliteit, een flinke dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen wil jij alles op alles zetten om de asielzoekers te begeleiden tijdens het verblijf hier in Nederland.