Filter de zoekopdracht

  Provincie

  Dienst verband

  Opleidingsniveau

  Vakgebied

  Salarisindicatie

  Uren per week

5 vacatures

Wil je dit zoekresultaat in je inbox ontvangen?
 • «
 • 1

Werken bij Heks'nkaas

Bij Heks’nkaas zijn we altijd opzoek naar manieren om de borrel, lunch en andere geniet momenten te betoveren. Wij geloven dat een verassende smaak nooit verveelt. Daar blijf je van genieten! Vandaar onze eigenzinnige producten. Altijd met een wonderlijke combinatie van zuivel en verse ingrediënten. Met een tikje magie is Heks’nkaas jouw sfeermaker met smaak. Start People is als inhouse uitzendbureau gevestigd bij de productielocatie van Heks’nkaas in Oldenzaal. De productielocatie hebben verschillende afdelingen waar de producten bereid en verpakt worden.

Wat kun jij verwachten?

De Heksenkaas staat bekend om zijn goede werksfeer waarbij je werkt binnen een informeel team. Saamhorigheid en werken als een team zijn hierin van groot belang. Wil je onderdeel zijn van dit mooie bedrijf? Check onze vacatures voor in Oldenzaal! Wij hebben vaak vacatures openstaan voor functies zoals productiemedewerker en operator!

Bel mij terug

Wil je meer weten over werken bij Heks'nkaas? We vertellen je er graag meer over in een telefonisch gesprek. Laat hier je gegevens achter en we bellen je binnen 1 werkdag terug.

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?