Word operator via Start People 

De industrie staat te springen om talent. Vooral aan operators is veel behoefte. Ben jij productiemedewerker? Of heb je enige ervaring en wil je hogerop? Wil jij je omscholen? Start People biedt jou de kans om je tijdens je werk als productiemedewerker te ontwikkelen tot gediplomeerd operator.

Werken en leren

In één tot twee jaar leer jij het mooie zelfstandige vak van operator en werk je toe naar een waardevol diploma. Start People helpt je aan een baan die we combineren met een van de volgende opleidingen:

  • Mechanisch/procesoperator A inclusief MBO diploma
  • Mechanisch/procesoperator B inclusief MBO diploma B
  • Branchecertificaat niveau A en B

Start People helpt je verder

Uiteraard krijg je van Start People begeleiding en coaching gedurende je opleiding. Samen werken we naar naar de eindstreep. Lees ook hoe Henri van Linn zich ontwikkelde tot procesoperator.

Operator vacatures

En als je dan je opleiding hebt afgerond is het tijd om jouw operator talent in te zetten. Bekijk alvast hier onze operator vacatures om te zien wat voor mooie baan je straks kan hebben.

Interesse?

Neem dan contact op met een vestiging in de buurt. Zij zullen samen met jou afstemmen of je in aanmerking komt voor de opleiding. 

Wij werken o.a. samen met: