Start vanuit het hart

Start People kent u als de uitzendorganisatie die veel belang hecht aan het sociale en menselijke aspect. Wij vinden dat werk waarde creëert voor iedereen. Vanuit die sociale gedachte laten wij organisaties groeien en dat zullen wij zo blijven doen.

En toch hebben we nieuws!

Want per 1 februari 2016 treden we met de gehele Start People-organisatie met één gezicht naar buiten. Met een vernieuwde huisstijl. Ook onze gespecialiseerde labels ASA (voor studenten en starters) en Restart (voor duurzame inzetbaarheid en een inclusieve arbeidsmarkt) krijgen dezelfde opgefriste huisstijl en oranje kleur als Start People. Zo maken we duidelijk dat we allemaal werken vanuit één en dezelfde overtuiging: ‘Start vanuit het hart’.

Wat er verandert voor onze relaties?

Ons logo en de oranje kleur van Start People blijven hetzelfde. Lekker vertrouwd. Dat geldt ook voor de contactpersonen en de vestigingen. En onze dienstverlening? Met ASA en Restart gevoelsmatig nóg dichterbij, kunnen we onze relaties alleen maar beter bedienen met breder advies, coaching, trainingen en (online) opleidingen voor management en medewerkers.

Hebt u vragen? Of wilt u weten hoe ASA of Restart u kunnen ondersteunen? Neem direct contact met ons op.