Start People behoort tot de beste werkgevers van Nederland

ALMERE, 23 maart 2016 – Start People is verkozen tot Best Workplace. Organisaties die deze titel mogen dragen, onderscheiden zich op het gebied van goed werkgeverschap. 

gptw_nederland_bestworkplaces_rgb_highres

Start People is trots tot de categorie ‘Best Workplaces’ te behoren. De plaats op lijst wordt grotendeels bepaald door de wijze waarop medewerkers hun eigen organisatie waarderen. Daarnaast wordt ook het werkgeversbeleid getoetst.

Via het Great Place to Work-onderzoek wordt het werkgeverschap van organisaties getoetst, onder andere via een medewerkersonderzoek. Jaarlijks publiceert Great Place to Work een lijst van Best Workplaces.

Bijzonder trots

img-20160322-wa0008-e1458722885454-760x580

“We zijn bijzonder trots dat we onszelf een Great Place to Work mogen noemen”, zegt Jan-Willem Gelderblom, algemeen directeur van Start People. “Als een van de grootste arbeidsbemiddelaars van het land vinden we het belangrijk dat onze eigen mensen met plezier en tevredenheid bij ons werken. Dat komt ook onze dienstverlening ten goede.”

Tegelijkertijd ziet hij ook ruimte voor verbeteringen. Start People is met verschillende initiatieven bezig die er aan bijdragen dat werknemers zelf meer de regie kunnen voeren over hun werk en loopbaan.

23ste plaats

De Great Place to Work-organisatie hanteert verschillende categorieën. Op de lijst voor organisaties met meer dan 250 medewerkers staat Start People op een 23ste plaats. Gisteravond (dinsdag 22 maart) werd de lijst bekend gemaakt tijdens het Great Place to Work-gala en wij waren er bij!

Ook bij een Great Place to Work werken?

Vind de vacature die bij je past!