Nieuwe app: CAO voor Uitzendkrachten

Hoe zit het ook al weer met de nieuwe beloningsregeling? En welke regels zijn er gewijzigd op het gebied van proeftijd en aanzegtermijn? Op dit soort vragen vind je tegenwoordig snel en makkelijk een antwoord: met de app CAO voor Uitzendkrachten (ontwikkeld door de Algemene Bond Uitzendondernemingen). In de app vind je de actuele, complete cao-tekst (2012-2017), een samenvatting van de cao, nuttige links, filmpjes en een FAQ. De app is gratis en voor iedereen beschikbaar.

“We willen de cao voor uitzendkrachten hiermee toegankelijker en gebruiksvriendelijker maken”, aldus Simone Nederend, manager PR & Communicatie bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Daarom worden de ervaringen van gebruikers van de app gemeten en gebruikt bij toekomstige veranderingen van de cao. Het is ook mogelijk om feedback op de app (en de cao) te geven: dat kan via “Extra” in de app.

CAO voor Uitzendkrachten downloaden
Wij raden iedereen van harte aan om deze handige app te downloaden. Dat kun je doen via de Google Play Store of via de App Store van Apple.

                                                           Tools app cao voor uitzendkrachtenapp cao voor uitzendkrachten abu