Start People bezegelt strategisch partnerschap met Netwerkstad Twente

 
Start People is de komende jaren de nieuwe HR Partner van Netwerkstad Twente. Bij het winnen van deze Europese aanbestedingen speelde de goede match van Start People met de kerndoelstellingen van dit samenwerkingsverband een doorslaggevende rol. 
 
Bijdragen aan een gezonde arbeidsmarkt
Netwerkstad Twente is een samenwerkingsverband van 21 overheidspartners dat zich onder andere richt op de realisatie van één sterke arbeidsmarkt, voor de ruim 600.000 inwoners van Twente.
Door de kennis en kunde die Start People - onderdeel van USG People - de afgelopen 40 jaar heeft opgebouwd binnen de overheid en door de samenwerking met onze zusterbedrijven, waaronder Unique, ASA en Technicum, te intensiveren kan Start People hieraan een onderscheidende bijdrage leveren.
 
Onderscheidende dienstverlening
Start People zet in Twente een speciaal team in. Dit team bestaat uit consultants, een vestigingsmanager en gespecialiseerde professionals op strategisch én operationeel niveau. Zo kan Start People kwaliteit en continuïteit voor overheden garanderen. Een belangrijke rol speelt hierbij het aanvullend opleiden van flexkrachten, zodat hun inzetbaarheid toeneemt en meerwaarde krijgt. Start People wil haar kandidaten voortdurend inspireren in hun functie, zodat ze met plezier langere tijd inzetbaar zijn.