Wil je terugkeren in de zorg? Start People helpt

Zo’n 3.000 oud-zorgmedewerkers hebben op donderdag 17 oktober 2019 een brief ontvangen van de ministers De Jonge en Bruins van Volksgezondheid. Daarin roepen zij de ontvangers op om hun oude functie in de zorg weer op te pakken. De zorgsector kampt namelijk met een groot personeelstekort.

Overweeg jij een terugkeer in de zorg? Of ken je iemand die dat zou willen? Dan kan Start People helpen.

Start People Medi Interim kent de zorg op en top: al meer dan veertig jaar zijn we de specialist in bemiddeling van medewerkers in zorg en welzijn. In de breedste zin van het woord: van verpleegkundigen en laboranten tot zzp’ers in de thuiszorg, artsen en specialisten.

Bekijk onze vacatures

De zorg vraagt om betrokken en gemotiveerde medewerkers. Mensen die echt iets voor een ander willen betekenen. Ben jij zo iemand? Start People Medi Interim heeft een flink aantal mooie en uitdagende vacatures. Via ons netwerk helpen we je wat graag aan een baan. Bekijk hier onze zorgvacatures.

Bijscholing

Denk je dat je er al te lang uit bent? Heb je bijscholing nodig voordat je de stap terug naar de zorg daadwerkelijk kunt maken? Start People Medi Interim biedt tal van cursussen en opleidingen waarmee jij je kennis en vaardigheden weer op het juiste niveau brengt. Zo kun je weer lekker aan de slag.

Meer weten of direct inschrijven? Ga naar startpeople.nl/solliciteren/inschrijven of neem contact op met de Start People-vestiging bij jou in de buurt.