Bekijk hier onze Bolletje BV vacatures

Verfijn je zoekopdracht

 • Regio
 • Type
 • Opleidingsniveau
 • Functiegroep

77 vacatures gevonden

  Ontvang passende vacatures per mail
 • Werken bij Bolletje BV

  Bolletje BV heeft productielocaties in Almelo en Heerde. Verdeeld over deze twee locaties zijn ongeveer 400 mensen werkzaam. In een geautomatiseerde productieomgeving worden onder andere beschuit, knäckebröd, ontbijtcrackers, koekjes en kruidnoten gemaakt.

  Wat je kunt verwachten

  Bolletje BV kenmerkt zich als een informeel bedrijf, waar de omgang tussen medewerkers en de juiste normen en waarden erg belangrijk zijn. Er wordt veel waarde gehecht aan de ontwikkeling van haar medewerkers; het menselijke aspect staat voorop.

  Wil jij bij het team?

  Bolletje BV wordt gekenmerkt door een dynamische werkomgeving met veel uitdagingen en ontwikkelingen. Er is ruimte voor initiatief en ontplooiing. Bolletje BV biedt (in samenwerking met Start People) diverse leer/werk trajecten aan, maar ook interne opleidingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat iedereen de mogelijkheid krijgt om zich te ontwikkelen. Ben je enthousiast geraakt over Bolletje BV, solliciteer dan op één van de functies in Almelo of Heerde. Een kans die je niet aan je voorbij kan laten gaan!

  Bel mij terug

  Wil je meer weten over werken bij Bolletje BV? We vertellen je er graag meer over in een telefonisch gesprek. Laat hier je gegevens achter en we bellen je binnen 1 werkdag terug.

  Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?