Maak kans op een reischeque ter waarde van €1.000,- via Start People 

Verdien je vakantie dubbel?!

Ben jij op zoek naar de perfecte zomerbaan die bij je past en wil jij je vakantie dubbel verdienen? Dat kan, als je via Start People gaat werken maak jij kans op een reischeque ter waarde van €1000,-. Dat is nog eens lekker de zomer in.

Bij Start People hebben we de leukste vakantiebanen voor jou! Werk in diverse branches, voor een paar dagen, weken of maanden. Er is altijd iets voor jou. Ga als vakantiekracht aan het werk via Start People en verdien je vakantie. Bovendien maak je dan kans op een reis naar de zon voor twee personen! 

Hoe je kans maakt?

Je kiest je favoriete vakantiebaan uit ons enorm gevarieerde aanbod
Jij bepaalt wanneer en hoe lang je werkt
Je verdient een goed salaris
Je doet werkervaring op en vergroot je netwerk
En je maakt meteen kans op een reis naar de zon voor twee personen!

*Klik hier voor de actievoorwaarden

Mis deze kans niet!

Weet je zeker dat jij deze zomer aan de slag wil in de horeca, klantenservice, administratie of een andere leuke baan? Vergeet dan niet om hiernaast je gegevens achter te laten. We gaan graag in gesprek over je motivatie en kunnen je alles vertellen over de openstaande functies. Vul hiernaast je gegevens in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. 
Kun je niet langer wachten? Neem dan alvast een kijkje bij onderstaande open vacatures.

Meld je hier aan

Schrijf je via onderstaand formulier in via Start Peopl. We nemen binnen 24 uur contact met je op en gaan samen met je opzoek naar de perfecte vakantiebaan!

Beschikbaar in de maanden
In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.