Wij zijn Start People Overheid. Wie ben jij?

Werk geeft waarde, voor iedereen. Wat je opleiding of achtergrond ook is. Werk – flexibel of vast – geeft voldoening, vrijheid, welzijn en zelfbewustzijn. Het zorgt voor verbinding tussen mensen, voor een gezonde maatschappij en bloeiende bedrijven. Ons team, Start People Overheid, houdt zich bezig met het werven, selecteren en begeleiden van flexkrachten binnen de Rijksoverheid.

Werken bij Start People Overheid betekent dat je werkt voor een vast klantbestand, onze contractklanten. Zij hebben gekozen voor Start People en daar zijn wij trots op. Elke dag zorgen wij ervoor dat de wervingsaanvragen worden ingevuld, onze flexmedewerkers de juiste begeleiding ontvangen die ze verdienen en onze klanten tevreden zijn over onze dienstverlening.

Wij kennen in de operatie twee functies, recruiter en HR-medewerker. Als recruiter ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren van geschikte kandidaten. Je verzorgt de werving en selectie voor meerdere contractklanten binnen de Rijksoverheid. Als HR-medewerker kom je na het recruitmentproces in beeld. Jij draagt namelijk zorg voor het optimaal functioneren van de flexmedewerker en uitvoeren van goed werkgeverschap. Daarnaast bouw jij aan een warme relatie met onze contractklanten. 

De Rijksoverheid biedt als grootste sector van ons land veel mogelijkheden. Wil jij je daarvoor inzetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kom jij je successen vieren bij Start People Overheid?

Schrijf je direct in

Voeg hier je CV toe

Heb geduld, het versturen van je gegevens kost iets meer tijd. Eén keer klikken is zeker genoeg!

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met ons Privacy Statement.

Onze openstaande vacatures

Momenteel zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Hieronder zie je een overzicht van alle openstaande vacatures binnen onze unit Overheid. 

Wij vinden balans tussen werk en privé belangrijk, maar ook de sfeer binnen ons team. We werken hard en als het nodig is nog harder, zodat we op zijn tijd ook successen kunnen vieren. Afhankelijk van je functie ben je werkzaam op een vestiging, werk je op locatie bij de opdrachtgever of ben je aanwezig op ons hoofdkantoor in Almere. Er heerst een informele sfeer, er zijn volop kansen om je te ontwikkelen of door te groeien. Wil je meer weten over de functie en de bijbehorende arbeidsvoorwaarden? Klik vooral door, dan kun je er alles over lezen. 

What's in it for me?

We horen je denken. Wat schuift 't? Zoals eerder aangegeven werken we in een gezellig en informeel team. Over de hele unit werken we landelijk met ruim 50 collega's aan de succesvolle verbinding tussen flexkracht en klant. Wanneer het gaat om arbeidsvoorwaarden, kunnen we je het volgende vertellen:

  • Tijdelijk contract met kans op verlenging; Je krijgt eerst een contract voor 7 maanden zodat we elkaar kunnen leren kennen, er is zeker sprake van een verlenging op het moment dat het van alle kanten goed bevalt;
  • Salaris, afhankelijk van je ervaring tussen €1950,- en €2500,- bruto per maand;
    Je salaris kan door middel van interne training en toetsing of goede beoordelingen stapsgewijs stijgen;
  • Spullen die je nodig hebt om je functie uit te kunnen oefenen, denk aan een laptop en telefoon;
  • Een aantrekkelijke bonusregeling. Deze wordt gebaseerd op je resultaten met je team, nog méér motivatie om alles te geven!
  • Een persoonlijk budget van 6% bovenop je maandsalaris die je naar eigen wens kan inzetten. Hier kun je bijvoorbeeld extra verlof voor kopen, je sportabonnement laten vergoeden of een extra uitkering in geld.