Untitled design - 2020-10-12T164536.248

Werken bij de Gemeente Brummen

In het hart van Gelderland, tussen de Veluwe en de rivier de IJssel, ligt de groene gemeente Brummen met ruim 20.000 inwoners. In deze kleine, platte, procesgerichte organisatie werken ongeveer 175 mensen. 

Een organisatie die aansluit bij de dynamiek van onze samenleving en die dienstverlenend is. Steeds meer inwoners willen meepraten. Graag geeft de Gemeente Brummen die ruimte en helpen ze waar dat kan. Deze verandering in de samenleving vraagt om een overheid die anders opereert. Het programma ‘Wij Werken Voor Brummen’ is hierbij het kompas. 

De Gemeente Brummen kan je omschrijven als een procesgerichte organisatie die ruimte geeft voor persoonlijke ontwikkeling en een nieuwe visie op taken. De klant staat centraal. Continue is de Gemeente Brummen alert op het verbeteren van de processen. Enthousiaste, professionele medewerkers bepalen het succes van de dienstbaarheid. Als je bij de Gemeente Brummen aan de slag gaat kun je daarom rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, afgestemd op je levensfase. Een goede balans tussen privé, werk en gezondheid is hierbij het speerpunt. Kun jij van buiten naar binnen denken? En heb jij een goede antenne voor nieuwe ontwikkelingen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Wacht dan niet langer en kijk hieronder of er een vacature voor jou bij zit!Filter de zoekopdracht

  Provincie

  Dienst verband

  Opleidingsniveau

  Vakgebied

  #ResourceNotFound#:FacetResources:companyName

  Werken bij

  Taal

  Salarisindicatie

  Uren per week