Epe

Werken bij de Gemeente Epe

De gemeente Epe is een levendige middelgrote gemeente, gericht op de samenleving, gelegen in de prachtige natuurlijke omgeving van de Noord-Veluwe. Op het gebied van wonen en werken heeft de gemeente veel te bieden. 

De gemeente Epe heeft ongeveer 33.000 inwoners en bestaat uit de dorpen Emst, Epe, Oene en Vaassen en een aantal buurtschappen. De gemeente ligt centraal, tussen Apeldoorn, Zwolle, Deventer en Harderwijk en goed bereikbaar door haar ligging tussen de A28 en A50.

Epe is een recreatiegemeente met veel natuurschoon. De inwoners, maar ook toeristen, genieten van de Veluwse bossen, de heide en het IJssellandschap. De gemeente Epe kent een bloeiend verenigingsleven met veel voorzieningen en een rijke cultuurhistorie. De speerpunten van de organisatie zijn laagdrempelig, inwoners betrekken bij ontwikkelingen en het verbeteren van de (digitale) dienstverlening. Een duidelijke ambitie die niet alleen gevolgen heeft voor hun werkwijze, maar ook voor hun denkwijze (cultuur). Om deze ambitie waar te maken, hebben ze talenten nodig die proactief en innovatief handelen. Ben jij zo’n talent? Bekijk dan hieronder onze openstaande vacatures bij de gemeente Epe. 

    Salarisindicatie

    Uren per week

0 vacatures