Aan de slag als klantcontact medewerker in Leeuwarden

Werken in hartje Leeuwarden, korting op je bestelling bij Grand Café Z en een potje tafeltennis tussen de bedrijven door. Bij Nuon kan het! Schrijf je direct in zodat we jou kunnen bellen. Hoe eerder jij ingeschreven bent, hoe sneller jij aan de slag kan!

Voor het winback-team van Nuon zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die een vlotte babbel hebben. Want dat is waar het om draait! Als medewerker van het winback-team richt jij je op het bellen van klanten die overgestapt zijn naar een andere energieleverancier. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, doe je een passend aanbod dat de klant ervan overtuigt om weer voor Nuon te kiezen. Het is een baan met goede verdiensten die ook een goede basis biedt voor je verdere carrière.

Maar waar dan?

In hartje Leeuwarden! Je gaat werken bij één van de grootste energieleveranciers van Nederland; Nuon. Als werkgever richt Nuon zich sterk op de ontwikkeling van haar medewerkers. Je start met een training waarin jij wordt klaargestoomd om een echte commerciële topper te worden. Je leert verschillende gesprekstechnieken en je leert Nuon goed kennen. Ook hierna krijg jij verschillende trainingen zodat jij je nog verder kunt ontwikkelen en ervaringen opdoet die jij de rest van je carrière mee kunt nemen!

Direct inschrijven

We komen graag met je in contact wanneer jij op zoek bent naar een parttime baan in Leeuwarden en ervaring hebt (of wilt opdoen) als klantcontact medewerker. Ergens in jou schuilt een commerciële gedachte naast het feit dat je een echte doorzetter bent. Je bent leergierig en aan de telefoon klinkt jouw stem fantastisch. Voor deze functie is het van belang dat je voor een langere periode aan de slag wil bij dezelfde opdrachtgever en wilt binden aan NUON! 

En jij dan?

Het betreft een parttime functie, tussen de 16 en 30 uren per week. Werkdagen- en tijden die je zelf kunt indelen. Hierdoor is deze functie goed te combineren met bijvoorbeeld een studie of gezin. Het is namelijk ook mogelijk om in de avonduren te werken.
Je krijgt eerst een contract voor bepaalde tijd, maar wel met uitzicht voor langere tijd. En je startsalaris is €11,18 bruto per uur. Na een halfjaar wordt dit al €11,52. 

 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden bij NUON! Neem dan contact op met Wieke. Zij kan jou alles vertellen over NUON. Je kan onze vestiging bereiken op 058 298 3400 of via nuonccc-leeuwarden@startpeople.nl.

Of schrijf jezelf direct in, dan nemen wij contact met jou op!

Schrijf je hier direct in!

Ik ben beschikbaar vanaf 23 september;
Ik wil graag ... werken:

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling.  In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Schrijf je hier in

Klantcontact medewerker

Leeuwarden

16-30 uur per week (of meer)

€11,18 bruto per uur

Startdatum: 23 september

Benieuwd hoe het werken in deze functie eruit ziet?

Bekijk deze video en leer hoe Floor en Rodney het werk ervaren.

Nuon salesforce Leeuwarden

Terug naar boven
Nuon Vattenfall