Aan de slag als klantcontact medewerker in Leeuwarden

Werken in hartje Leeuwarden, met goeie achtergrondmuziek en gezellige collega's. Jij verdient een lekker salaris, waar anderen 3 uren voor in de supermarkt werken. Je kunt werken wanneer het jou uitkomt en in de pauze doe jij nog even snel een boodschapje in de stad, of speel jij een potje FIFA.  Schrijf je direct in zodat we jou kunnen bellen. Hoe eerder jij ingeschreven bent, hoe sneller jij aan de slag kan!

Voor het winback-team van Vattenfall zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die een vlotte babbel hebben. Want dat is waar het om draait! Als medewerker van het winback-team richt jij je op het bellen van klanten die overgestapt zijn naar een andere energieleverancier. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, doe je een passend aanbod dat de klant ervan overtuigt om weer voor Vattenfall te kiezen. Het is een baan met goede verdiensten die ook een goede basis biedt voor je verdere carrière. Waar het allemaal om draait in jouw gesprekken is het terugwinnen van klanten. Met jouw communicatieskills weet jij je gesprekspartner te overtuigen van de dienstverlening van Vattenfall. WINBACK!

Maar waar dan?

In hartje Leeuwarden! Je gaat werken bij één van de grootste energieleveranciers van Nederland; Vattenfall. Als werkgever richt Vattenfall zich sterk op de ontwikkeling van haar medewerkers. Je start met een training waarin jij wordt klaargestoomd om een echte commerciële topper te worden. Je leert verschillende gesprekstechnieken en je leert Vattenfall goed kennen. Ook hierna krijg jij verschillende trainingen zodat jij je nog verder kunt ontwikkelen en ervaringen opdoet die jij de rest van je carrière mee kunt nemen!

Direct inschrijven

We komen graag met je in contact wanneer jij op zoek bent naar een parttime baan in Leeuwarden en ervaring hebt (of wilt opdoen) als klantcontact medewerker. Ergens in jou schuilt een commerciële gedachte naast het feit dat je een echte doorzetter bent. Je bent leergierig en aan de telefoon klinkt jouw stem fantastisch. Voor deze functie is het van belang dat je voor een langere periode aan de slag wil bij dezelfde opdrachtgever en wilt binden aan VATTENFALL! 

En jij dan?

Het betreft een parttime functie, tussen de 12 en 30 uren per week. Werkdagen- en tijden die je zelf kunt indelen. Hierdoor is deze functie goed te combineren met bijvoorbeeld een studie of gezin. Het is namelijk ook mogelijk om in de avonduren te werken.
Je krijgt eerst een contract voor bepaalde tijd, maar wel met uitzicht voor langere tijd. En je startsalaris is €11,46 bruto per uur. Na een halfjaar wordt dit al €11,81. 

 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden bij Vattenfall! Neem dan contact op met Wieke. Zij kan jou alles vertellen over Vattenfall. Je kan onze vestiging bereiken op 058 298 3400 of via nuonccc-leeuwarden@startpeople.nl.

Of schrijf jezelf direct in, dan nemen wij contact met jou op!

Schrijf je hier direct in!

Ik ben beschikbaar vanaf 10 februari;
Ik wil graag ... werken:

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling.  In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Klantcontact medewerker

Leeuwarden

12-30 uur per week (of meer)

€11,46 bruto per uur

Startdatum: 10 februari

Schrijf je direct in! Schrijf je hier in