Filter de zoekopdracht

  Provincie

  Dienst verband

  Opleidingsniveau

  Vakgebied

  #ResourceNotFound#:FacetResources:companyName

  Salarisindicatie

  Uren per week

5 vacatures

Wil je dit zoekresultaat in je inbox ontvangen?
 • «
 • 1

Werken bij CZ

CZ zoekt mensen die het verschil willen maken. Mensen die continu streven naar een betere zorg. En die tijdens deze zoektocht het beste uit zichzelf willen halen. 

Typisch CZ:

Ben je ambitieus en wil je de zorg graag verbeteren? Dan pas jij helemaal bij CZ.

 • je bent gemotiveerd en klantgericht;
 • je staat open voor feedback; 
 • je bent communicatief vaardig, gedisciplineerd en oplossingsgericht; 
 • je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • je kunt je goed inleven in de klant;
 • je gaat analytisch te werk; 
 • en je bent betrokken. 

Wat je kunt verwachten

Omdat de zorg een dynamische branche is, krijg je bij CZ alle ruimte om je te ontwikkelen. Daarnaast krijg je een passend salaris bij je functie en een contract voor langere tijd.

Wil jij bij het team?

Wij zoeken geregeld flexibele medewerkers voor CZ. Zoals klantcontact medewerkers of administratief klantcontact medewerkers. Ben je benieuwd? Bekijk de vacatures en solliciteer!

Werken bij CZ

Bel mij terug

Wil je meer weten over werken bij CZ? We vertellen je er graag meer over in een telefonisch gesprek. Laat hier je gegevens achter en we bellen je binnen 1 werkdag terug.

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?

Niels

Niels - Teamleider Debiteurenbeheer bij CZ in Tilburg - over zijn werkervaring bij CZ

“In augustus 2014 ben ik via Start People gestart als Debiteurenmedewerker bij CZ. Ik had nog geen ervaring met debiteurenbeheer en in het begin dacht ik dat ik één van de weinige verzekerden was die de zorgpremie wél op tijd betaalde. Al snel werd duidelijk dat dit absoluut niet het geval is. Als flexkracht word je in korte tijd opgeleid tot allround medewerker Debiteurenbeheer. Een praktische opleiding die je nergens anders kan volgen. De eerste keer zelfstandig bellen vond ik best wel spannend. Na 5 maanden kreeg ik de kans om bij Debiteurenbeheer als Procesverbeteraar aan de slag te gaan. Een uitdagende functie waarbij je dagelijks met de kwaliteit, de medewerker en de processen bezig bent. Sinds 1 januari 2017 werk ik als teamleider bij Debiteurenbeheer. Op dit moment heb ik met Start People contact over een nieuwe werving voor onze afdeling. Erg leuk om nu ook de andere kant te zien. CZ is een bedrijf waar voldoende doorgroeimogelijkheden zijn. Het is een werkgever die durft te investeren in haar medewerkers. Ben jij servicegericht, empathisch en wil jij écht het beste voor de klant? Dan past de functie Debiteurenmedewerker bij CZ bij jou!”

Mieke

Mieke - Klantadviseur Klant Contact Centrum - over haar werkervaring bij CZ

“Na mijn studie HBO Communicatie ben ik via Start People aan de slag gegaan als klantadviseur bij CZ Zorgverzekering in Goes. Hier werk ik nu twee jaar met veel plezier. Het kan in het begin lastig zijn, maar voor je het weet ben je in staat om de verzekerde vlekkeloos te woord te staan. Geen dag is hetzelfde bij ons op de afdeling. Elke verzekerde die belt heeft een andere vraag en verdient een persoonlijke aanpak. Dit maakt het werk erg afwisselend en uitdagend. Binnen CZ zijn er diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Zo kan je naast telefonisch de klant ook per chat of e-mail te woord staan. Dit maakt het werk nog afwisselender. Met het diploma Wet op financieel toezicht Basis en Zorg op zak, verzorgd door Start People, maak je kans op een contract bij CZ. Ben je klantvriendelijk, oplossingsgericht en werk je zowel graag zelfstandig als in teamverband? Dan is de functie als klantadviseur bij CZ op jouw lijf geschreven!”

Lindsey

Lindsey - Medewerker Medische Beoordelingen PZP - over haar werkervaring bij CZ

“Ik werk op de afdeling PZP (PolitieZorgPolis), een onderdeel van CZ. Een relatief kleine afdeling met hele leuke collega’s. Mijn werk bestaat vooral uit het afhandelen van telefoontjes. Ik krijg veel verschillende vragen, waardoor het werk nooit saai is. Ik merkte al snel dat er veel doorgroeimogelijkheden zijn: sinds twee maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van CZ en heb ik de overstap gemaakt naar de afdeling medische beoordelingen. Ik heb deze baan gevonden via Start People. De intercedenten van Start People hebben mij goed begeleid tijdens de sollicitatieprocedure waarna ik al snel aan de slag kon. Het werken via Start People heb ik als zeer prettig ervaren en alles was goed geregeld. De kans op een contract de opdrachtgever heb ik natuurlijk met beide handen aangegrepen. Ik hoop hier nog vele jaren met plezier te mogen werken, en misschien is dat wel samen met jou.”

Marga

Marga - Klantadviseur bij CZ in Sittard - over haar werkervaring bij CZ

“Ik ben in september 2015 (vlak voor de drukke eindejaarsperiode!) via Start People komen werken bij CZ. Met mijn communicatieve eigenschappen en mijn ervaring als directiesecretaresse paste ik goed bij de functie klantadviseur bij CZ. Time flies: nu werk ik hier alweer bijna twee jaar! Met leuke collega’s, een goede sfeer en afwisselend werk is iedere dag hier uniek. Net als ieder gesprek met de klanten van CZ. Zij verdienen allemaal jouw empathie, aandacht en een correct antwoord of advies. Naast telefonische contacten met verzekerden heb ik ook contact met hen via WhatsApp. Social media gaat een steeds belangrijkere rol spelen in het Klant Contact Center. Bij CZ kun je jezelf goed ontwikkelen en doorgroeien. Zo start je met je WFT-diploma’s Basis en Zorg en een taaltest Nederlands. Zelf heb ik de mogelijkheid gekregen om nieuwe medewerkers te begeleiden tijdens hun eerste dagen. Daarnaast coachen collega’s elkaar onderling om een nog betere gesprekstechniek te krijgen. Spreekt dit jou ook aan? En ben je klantvriendelijk en oplossingsgericht? Dan is de functie als klantadviseur bij CZ echt iets voor jou. Neem contact op met Start People, zij begeleiden je graag!”